Українська Канада
-
Вже кілька днів неможливо додзвонитися
-
Дзвоніть по вказаному на сайті номеру телефону.
-
Доброго вечора, чи стикався хтось останніми днями з проблемою подачі заявки на виплату 3000cad і 1500cad? Не пропускає саме дитячі
-
Дякую.
-
Дзвоніть ще. Іншого шляху розв'язання проблеми немає.
-
Тільки вони ще створюють умови коли не давати неможливо 🤷♂️
-
На жаль, це спосіб мислення раба ) Я за 45 років життя в Україні дав мусору 10 грн. на трасі за перевищення один раз… але мені ніхто не вірить 😁 після цього завжди сплачував штрафи офіційно, або оскаржував. Не вірять навіть, що «подяк» ніяких в роддомах київському за трьох дітей не давав )) кажуть брешеш, ну а мені то видніше ? 😉 Ввів в експлуатацію котедж в тотально корумпованому бюро будівництва і архітектури за президентства «овоча», жодної копійки не заплатив, хоча лекго не було… Це лише одиничні приклади з небагатьох сфер… Будь-яка система нежиттєздатна, якщо її не підживлювати, тож усі зміни починаються з себе 😉
-
Так само робив рекламу, у тому місці, де "та ти шо, там такі гроші на хабар деруть, ти там ніколи рекламу не поставиш, ми тут вже двадцять років, не можемо вирішити питання. Поставив. Просто все зробив по правилам, дозволам, оформленням та поставив. В усіх бюро дивно дивились на мене, але дозволи видали.
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень з основ створення ігор, сайтів, додатків, анімації🙂 Разом виконаємо цікаві завдання та освоїмо корисні навички програмування через ігри та творчість! У безкоштовний тиждень входять: профорієнтація, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності👌 Пишіть хто хоче записатися😊
-
Підтримую і приєднуюсь! Також не платила за безкоштовне, умовно кажучи. Просто десь треба відстояти свої права, десь можливо поскаржитись правоохоронним органам на злодія…проте підкормлювати цей механізм - це давати йому жити. У мене ще в ВУЗі один із викладачів зібрав потік цілий та казав, як все то погано у нас справи йдуть і що нам потрібна допомога… ціну він записав старостам, вона була різною для різних оцінок. Благо, тоді на стінах корпусу через кожні пару метрів висіли оголошення про хабарі та що робити, коли вимагають десь грошей неправомірно. Декілька студентів не зговорюючись зателефонували - викладача звільнили. А там і ректор посипався потім. І от доречі в кінці минулого року мені треба було відновлювати деякі документи із РАЦСу і робити на них апостиль. Написали кучу платіжок, що відновлення лише одного документа вартувало близько 200 грн, а апостиль ~400 грн. Коли прийшла питати, що це і за що…то на мене дивились круглі очі, які намагалися пояснити, що це за їх роботу, за заповнення заявки і т.п. Заяви я написала самостійно, і оплатила за відновлення 0,51 грн, і за апостиль 51 грн за кожен документ . І отримала свої готові документи через 2 дні.
-
How can I buy additional baggage? Lot Загугліть таке і перейдіть за посиланням на офіційний сайт
-
Підкажіть, де можно перевірити чи дійсний мед. огляд, котрий проходили обов’язково після прибуття по CUAET?
-
@banofbot
-
Беру людей на бесплатное обучение по заработку на разнице в курсе цифровых активов • До 9% в сутки. Наставничество 24/7 Работаем внутри проверенных площадок, без фейк бирж/обменников. По всем вопросам в личные сообщения
-
Беру людей на бесплатное обучение по заработку на разнице в курсе цифровых активов • До 9% в сутки. Наставничество 24/7 Работаем внутри проверенных площадок, без фейк бирж/обменников. По всем вопросам в личные сообщения
-
Ні, результати не надають на руки. Відправляють десь в IRCC, але де то можно побачити?