Українська Канада
-
Адміне, ви працюєте на CUIAS Toronto?
-
Ну то опишіть, будь ласка, кому і як і в яких випадках насправді. Вище читаю від новоприбулих про це. Ви ж їм і відповідаєте зараз. Про це і thread.
-
Дякую за відповідь, так: летять близькі люди з двома дітьми - поясніть, будь ласка, ситуацію з оплатою 200 доларів готівкою на руки зустрічаючим? Всі ж розуміють, як це виглядає, якщо все так як описано.
-
-
Так Наступний мій допис був саме про це, що не у всіх в Україні залишилися заощадження 20 річна дівчинка з Харкова З Північної салтівки, яка позбулася житла на 4 день війни Яка отримувала 2000 грн ВПО і з/п 6000 грн Квитки в Торонто були куплені за 25000 грн Тому Ви правильно зрозуміли, так 50$
-
Дякую за уточнення. Перечитали ще раз, може ви й праві. Читалось спершу так ніби волонтери тримали нещасну в аеропорту. Може наша помилка. Отже якісь готелі на власний розсуд вимагають депозит попри роботу за державною програмою, і відмовляли на місці в поселенні нещасній людині. (Волонтерам і всім допомагаючим подяка, але ситуація негарна була, тому важливо знати. Хоча якщо це попередні біженці так напсували майна, що готель іде на таке, то тоді самі собі такі...)
-
Вітаю! Буду щиро вдячний якщо хтось може надати зразок листа який має написати особа що проживає в Канаді на підтвердження того, що я дійсно тимчасово проживаю за їхнім адресом(proof of residency) для подачі його в подальшому у всілякі державні установи ітд… бо щось ніде в пабліках не можу знайти по якій формі має бути складений даний лист і які дані там мають бути зазначені.
-
Не зважайте... Забагато "фінансових" біженців, які покращують життя а не втікають від реальної кризи. Це просто люди не зрозуміють. З таким треба зіткнутись. Коли остання - дослівно, остання, а не зворот мови - остання копійка йде на "лотерейний квиток" до кращого життя - коли вони потім не мають навіть одягу, не те що готівки... Таке треба пережити... Але велика повага Вашій дівчинці, що вона зробила такий ризикований стрибок! Їй все вдасться з таким характером! На таких "кризових" біженцях і була побудована Канада і США! Тому в неі є шанс! 🙏