Українська Канада
-
О,ну супер,бо я чула ,що то ще гірше,і що так можуть не пропустити ,бо ніби на якій підставі ви летите до Нідерландів,укр песель дає вам можливість знаходитися тільки в Польщі легально,а в інших країнах ні,а якщо транзитом то нема проблем бо віза до Канади є,а в Амстердамі навіть не виходиш з аеропорту,то й не буде проблем.Хто що каже...Але дякую,бо ваша відповідь вселила в мене надію,що все буде добре.Бо то ніби логічно,якщо просто прибути до Нідерландів можна по українському паспорту,в якому скоріше за все закінчився безвіз,то чому не можна транзитом...
-
Так
-
Доброго дня .Хтось нещодавно летів з Дубліну до Торонто ?
-
Play airlines
-
На превеликий жаль, республіканська більшість в Палаті представників прагне зберегти свої позиції і підтримку популярного кандидата у президенти. А він категорично проти будь-яких компромісів з демократами і конкретно проти допомоги Україні. Адмінам каналу хочу побажати більш прискіпливо вивчати ту інформацію, яку вони репостять з інших не авторитетних джерел.
-
З 3 квітня буде вільна 2 бедрум 1 басрум + 2 додаткові кімнати у бейсменті. Розташована у бедфорді, нова шотландія, є паркомісце, бекярд та величезна тераса. Вартість 1800, комунальні не включені. За доп інфою в особисті.
-
Так дякую