Українська Канада
-
Зможете
-
Подякував, але уточнення (не мав справ з місцевою поштою поки): там курʼєр приїздить і в руки особисто вручає за імʼям вказаного отримувача яке повинно співпадати з власником аккаунту? Чи їм все-одно хто отримує? Суть: зможу я відправити картку на адресу родички і вона її отримає? а я вже потім забиратиму при нагоді
-
Плануємо до кінця березня приїхати, щоб активувати ворк перміт, адже хто зна як життя розвиватиметься. для початку на декілька місяців, оглянутися і для себе зрозуміти що подобається і що не дуже.
-
Дякую, поки що все🤓 P.S: щойно додався, трохи проскролив… затишно у вас тут в чаті… навіть стусанів не отримав)
-
Ще раз подякував, гарного вечора і, можливо, до зустрічі 🤞🇺🇦💪
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
-
Good evening guys. Has anybody visited courses for self employer or business? I saw some banks give those courses for free and I wonder is worth of it to spent time? By the way where can I get consulttion about importing goods from China how it works. Maybe there is some usefull links where I can pick up this information maybe somebody have experience with doing it?
-
якщо в мене перміт дійсний ще рік і я зараз подам заявку на новий перміт і на випадок якщо мені відхилять заявку то я в Канаді зможу бути тільки пів року тому що автоматично видають новий перміт на 180 днів на час розгляду заявки? а цей перміт що є зараз на рік він анулюється?