Українська Канада
-
Так ідеьте в більш розвинені країни. Індонезія рада буде Вас прийняти. Навіщо чекати? Тайланд, впевнена, також.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка хочемо переїхати до Канади та встигнути приїхати до 31.03 але у дитини поміняли паспорт і віза залишилась в старому і він вже недійсний, є варіант як полетіти з дитиною? Знаходимось у Мадриді, як вважаєте у консульстві Канади можуть якось нам допомогти? Велике дякую!
-
Я зроблю припущення а ви скажіть пліз чи це так, ви коли кажете при низький рівень життя в Канаді маєте на увазі шо заробляя умовні 3к в тайланді ти король а в канаді бомж на мінімалках?
-
Я маю на увазі жахливу якість продуктів, подвійні стандарти щодо усього, космічну кількість дебільних правил, де кожен пук треба реєструвати, ну і взагалі відсутність чогось красивого. Такого потворного міста як Калгарі я ще в житті не бачила. Природу не рахуємо, тут за природою треба їхати та виділяти якнайменше день для цього
-
та не то шо, я просто прекрсано розумію шо Канада не найкраща країна світі, тут багато є мінусів, але заяви з приводу низького рівня життя це якась дикуха) намагаюсь знайти сенс у ваших словах
-
Нічо На Балі мопеда купите собі і будете льотать 😁
-
добре, ясно
-
А що роблять з дітьми в місцевих школах? Щиро цікавлюся, бо підростає майбутній школяр.
-
Ні в садок ні в школу, нікуди Я вдома з дитиною Дитині 2 роки