Українська Канада
-
Воркер по дефолту краща, бо з візітором ти чисто турист безправний, нічого крім дивитись навкруги і витрачати гроші не можеш)
-
обов‘язково реєструватися там?
-
Я приїхав до Канади по куаєт, прожив рік, поїхав до Європи, повернувся до Канади. Після прильоту мене запитали де я працюю по ворк перміту, і якщо я працюю, я повинен показати документи з роботи. Більше запитань до мене не було
-
Скільки часу в середньому йде на аппрув продовження робочої візи? Я чув у деяких людей це зайняло 1-3 дні, а у деяких до 3 тижнів очікування
-
Якісь окремі документи чи візи для Європи, коли я летів із Канади, я не робив. У нас же безвіз та все в мене обійшлося з цим. Просто летів українським закордонним паспортом. У Європі всі чомусь очікували, що я лечу туди з боку України чи Польщі, але не з боку Канади і для європейських імміграційних офіцерів це було здивування. В аеропорту Амстердама на мене дивилися дуже підозріло, хотіли навіть допитати, але з'їхали з цього в останній момент. Запитували куди я лікую, як, чому, де пересадка, де фінальний пункт перебування. Крім цього моменту питань у Європі щодо віз не було
-
Яким чином канадська віза може мати відношення до вїзду в ЄС?