Дитина в JK. 4.5р
Впала чи хтось штовхнув, розбила потилицю, вся спина і голова в крові. На той час за дітьми слідкували 6 (шість) вчителів. Потім 4 (чотири) вчительки і прінсіпал стояли над нею понад годину, охали і ахали. Поки я не приїхав з роботи і не забрав дитину в лікарню.
Приїхав за дитиною, вона скаржиться що змерзла на вулиці. Питаю вчительку: чому не завели дитину в клас погрітись. Відповідь: анфочунатлі діти мають гуляти. Кажу: тобто вона буде мерзнути, скаржитись, а ви ігноруватимите? Поскандалив із принсіпалом, домовились що якщо таке повториться, дитину заведуть до прінсіпала і вона погріється. Дитина була вдіта відповідно до погоди, перевіряли прогнозьзранку, вдіта в дорогий аутдор термо одяг.
Вчора буквально дитина жаліється що натерла ніжку, питаю чому: каже були незастібнуті босоніжки. Питаю чому: вчителька відмовилась допомогти, пославшись на те що в неї руки болять. Дитина дуже самостійна, все робить сама, не потребує додаткового догляду.
Просто напевно застібку на одному босоніжку їй поки що важко застібнути (не на руку, вона правша).
Я не знаю за що їм платять 100+к.