Українська Канада
-
Після оновлення йде запит до реєстру
-
Вітаємо, Andrii! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Цей застосунок прокладка між тобою і реєстром оберіг. Проблема і тому що в оберіг невірні дані. Наприклад у мене невірний там статус. А змінити покищо неможливо через застосування. Тож як бачу після 60 днів кто не перевірив там дані вас притягнут до відповідальності. Бо вам дают ці 60 днів уточнити дані. Поки змінити можна тільки адресу.
-
Можливо
-
Сьогодні трішки оновилася інформація, цитата: "Українці за кордоном підлягатимуть військовому обліку на тих же засадах, що і в Україні. А зняті з обліку через виїзд за кордон мають повернутися до України до 16 червня, прийти до ТЦК і знову стати на облік — постанова Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. Nо 560." Так ось питання чи будете їхати в Україну та йти до ТЦК ? чисто цікаво ваше відношення. Дякую
-
Вітаю панове бандити
-
Пора в Канаді проводити бізнес консалтинг мені.
-
Проблема в квитках ага, а не в тому що неможливо потім покинути Україну 😂
-
Мені здається, що там по Європі бігає 4+ мільйони, нас тут кіт наплакав