Українська Канада
-
Плюс екзамен на 90+ балів дозволяє добре підтягнути середній бал випускника, що спрощує вступ до вишу.
-
До 16 липня, не червня.
-
Чому ні. Це можливо. Держава буде все використовувати, щоб отримати людей и вислати на війну😁
-
Я грут
-
Ну це факт
-
В мене друг з Казахстану і що? Я москаль? А ще є друг з коріннями Румунії, а ще є поляки, українці теж, з Нігерії та Індії друзі є. Хто я?
-
Привіт. Друзі, я знаю, що серед вас багато підприємців, власників, фрілансерів. Мені дуже потрібна ваша порада. Я Анна, бізнес-коуч і найближчим часом готую новий воркшоп для людей, які хочуть пробити свою фінансову стелю та вийти на новий рівень. І зараз я підбираю тему для воркшопу. Проголосуйте, будь ласка, яка тема вас найбільше приваблює і на яку ви з більшою імовірністю хотіли б прийти. 1) Як заробляти більше грошей, реалізовуючи свій потенціал та створити життя, яке подобається? 2) Як знайти баланс між роботою, особистим життям та хобі, не впахуючись 24/7? 3) Як побудувати бізнес, який дасть вам свободу часу, місця та дій? Коли він буде готовий, і якщо вам буде цікаво, я з вами поділюся також
-
Вітаємо, Ksenia! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada