Українська Канада
-
Доброго дня, спільното. Мені потрібна ваша допомога з пошуком роботи в Оттаві. Мене звільнили з моєї минулої роботи 2 місяці тому, не надавши абсолютно жодної причини звільнення. За 2 місяці я відправив більше ніж 140 заявок на роботу і мав усього-на-всього 5 співбесід. Я дуже працьовита людина, яка не може сидіти на місці та не робити нічого. В мене сильні лідерські риси з високим рівнем відповідальності та професіоналізму. Якщо якщо ви знаєте людей або місця, які шукають талановитих та відповідальних працівників на різні позиції (example: Supervisor, Team Leader, Office assistant, Assistant Manager, etc.) в Оттаві, дайте, будь ласка, знати куди я можу відправити своє резюме. Дякую за поширення та відповіді🇺🇦
-
@mynameis_anna Скажіть, у якому аеропорту або навіть у якій провінції ваша мама його отримала? Цікаво дізнатися, то му що стосовно Торонто та Гамільтона є інформація від декількох українців про те, що не видають ворк перміти. Їм порадили подаватися онлайн.
-
Дякую, зрозуміло 👍
-
Доброго вечора,читала десь в групі давніше що ті хто не зможе зробити паспорт новий будуть податись на ворк перміт все одно і будуть описувати чому не можливо зробити паспорт і просити щоб продовжили ворк перміт без паспорта Чи це можливо 🤔?
-
Клас,надіюсь що буде багато таких випадків Дякую Спробую знайти в ютубі
-
Є відео в ютубі та там людина розказує що чоловік намагався зробити новий закордонний паспорт громадянина України,але все одно йому для отримання паспорта потрібно їхати в Україну.Він додав усі докази що зробив усе від нього можливе щоб отримати паспорт,але їхати в Україну наразі небезпечно для його життя,що родина проживає з ним у Канаді.І відправив всі свої документи на продовження Ворк Перміту ,та йому дали новий перміт ще на три роки.Ця інформація виключно з ютубу не знаю чи то правда чи ні,але краще так спробувати ніж нічого
-
Дякую 🙂
-
В мене все так, як у вас с паспортом. Тобто мені слід просто продовжувати work permit стільки, скільки зможу, правильно?
-
В теорії так,але вимоги що потрібен новий паспорт,але все одно краще додати докази що людина дійсно намагається або намагалася зробити новий закордонний паспорт,але йому або відмовили або пропонують їхати в Україну.Що на даний час це самогубство для чоловіків від 18-60 років.Повинні бути переконливі підстави чому не вдалося зробити новий паспорт.Це особисто моя думка з цього приводу.
-
Зрозуміло, дякую
-
Я хочу порекомендувати туристичне агенство моєї сестри. Вона займається організацією подорожей по Колумбії, Еквадору, Перу, Болівії. Вона організовувала локації та маршрути для «Орел і решка». Індивідуальний підхід, може запропонувати перельоти на приватних літаках і гвинтокрилах. www.instagram.com/terranova.expeditions