Українська Канада
-
Будь ласка підтримайте та підпишіть петицію і поширюте , друзям , знайомим chng.it/fL62b76Mxp
-
Щось занижені ціни, причому майже скрізь 🤔
-
В адекватних країнах, держава виступає в якості арбітра соціальних процесів а не диктує тенденції.
-
Немає єдиної "волі народу". "Народ" то не одиночний організ з власною самоціллю, а величезне скупчення індивідуальностей з діаметрально протилежними цінностями і поглядами на життя.
-
Абсолютно згоден із автором. Я прожив все життя в Україні, ніде більше не жив. Якби не війна та узурпація влади я б не виїжджав. Та на звичайній роботі за 200 доларів на місяць ви нічого не отримаєте крім мивіни і їзди на Богданах у яких колінвал відвалюється. Але якщо ти отримуєш 1500 доларів, ти живеш як король. Зареєстрував ФОП та працюєш 5% податку віддаєш і все. Я якось хотів покращити свій район, пішов працювати до Гончаренка офісу, я там пів року бігав допомагав просити допомогти з благоустроєм, бо ЖЕКу було фіолетово на все це. Мені сказали, що треба бути помічником депутата, а це коштує грошей від 1 млн грн. Так усі мої ініціативи закінчились 😂
-
99% не змогли б. 😂
-
Так це окремий вид українців, що спочатку використали паспорт, а потім такі «та мені взагалі те громадянство не потрібно, Україна то фу» Ліцеміри хулі сказати
-
Власне мені на мій досвід: життя в Україні то не життя, а виживання. Чого не скажеш за інші країни
-
Ну та а в чому проблема то?