Українська Канада
-
Ставка залежить від виборців. Якщо економіка і доходи зростають - люди добрі і думають про допомогу навколишнім втч іммігрантам. Стає гірше - в першу чергу виборці звинуватять імігранта бо умовний Вася чи Девеш демпінгує зпшки і піднімає ціну оренди. Тому поки немає економічного зростання виборці будуть вимагати строгішої політики. Просто попередні 50років канадці вимагали робочої сили.
-
Насправді вчитель одна з найкращих професій за умови що любиш це. При високому доході, Немає такого тиску відповідальності як в умовного лікаря хірурга, робота в позитивному середовищі, на відміну від юриста, чи лікаря де в основному стикаєшся зі стресовими ситуаціями. Не потрібно ковирятись в чимось роті як дантисту. При тому один з кращих соцпакетів( 3місячна відпуска + всі інші)
-
Щойно бачив класне відео, допомогло зрозуміти Канаду краще, називається "American anti-intellectualism" на ютюбі
-
ІТ дуже залежить. В мене друг працював в ІТ 6 годин на тиждень і отримував 120к дол
-
Про що? Про інтелект канадців?
-
Буде сильно дорого перше місце брати
-
Winnipeg: 2353 hours 😊⛱️🌞
-
👨🎓Покращуйте знання з шкільних предметів разом з нами без стресу гарантовано! Запрошуємо на індивідуальні онлайн уроки з шкільних предметів: 1. Математика 2. Хімія 3. Фізіка 4. Біологія 5. Українська мова 6. Іноземні мови 7. Історія України 8. Всесвітня Історія Допоможемо легко вирішувати домашні завдання та підготуватися до іспитів!📚 Перша пробна консультація безкоштовно👩🏫 Запис в особисті📩
-
Так, це програма Онтаріо. Хотіла запитати чи ви оновлювали джоб офер чи ні? В мене є старий з 2022, але там і зарплата змінилася, і job title і обовʼязки. Я думаю чи потрібно старий подавати і вказувати,що змінилося чи просто попросити на роботі зробити новий відповідно до нової зарплати, обов’язків і т.д.? Ще не було вибірки, але я хочу наперед підготуватися :) Дуже дякую якщо хтось зможе порадити.