Українська Канада
-
Я так теж так думаю...головне -робочі місця...
-
То вже напевно з офіцером на місці говорити
-
Так
-
Ні. Більше ніж паспорт не дадуть. Якщо менше трьох років , то і WP , так дадут
-
Причому тут паспорт і віза? Мова про візу йде. Сотні випадків , коли в новий паспорт вклеюють візу на 6 місяців , а де кому , не мульти ,а з одним в’їздом
-
Посилання на закон , або інформацію ? Немає такого , або не бачив Чи думаєте офіцери в Канаді знають закони гіршe ?
-
Я вам кажу конкретно про вклеїну візу. Юридично це не можливо. Робочу візу якраз тому і дають на 3 роки бо по закону ВП не може даватись більше чим на 3 роки. Якщо людина заїде в Канаду з кінечним терміном дії паспорту 3 міс. то і візу і вп він отримає на 3 міс
-
Помиляєтесь Почитайте Якщо у вас електронна і діє 6 місяців, що тоді ? Віза тільки для в’їзду , по ній можна знаходитись в Канаді не довше 6 місяців , знаходитись довше будете по дозволу на роботу. Якщо за цей час хочете виїзджати і повертатись ,потрібна віза , якщо ні , то і не потрібна. Виїдете і не впустять назад
-
Це різні документи Віза для в’їзду WP - для роботи і підстава бути там безперервно три роки
-
Вони так і робили. А зараз всім робочі штампують і на три роки ( комусь і менше ) , щоб не катались потім ))) маєш три роки , або залишився , або їдь додому. Наврядчи канадський уряд, думає про чоловіків ,які виїхати з України не можуть
-
Можливо. Але цього точно ніхто з нас не знає