(3 + 10) Євгенія Гупало, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
(4 + 4) @Miragexxx, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
(1 + 8) Андрій, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
Певно приїхав у відрядження і маючи попередньо кует, як справжній хитрожопець зробив усе щоб отримати 3000 і за кілька днів поїхав назад. Тобто ворк перміт ітд. Просто журналісти нерозбирались і написали просто біженство
Якщо моєму чоловікові вдалося домовитися і виїхати це не означає, що ми не патріоти Моїм дітям потрібен батько і мені все одно, що ви думаєте! Видаліть свої брудні смс і не пишіть мені, нудно
Якщо моєму чоловікові вдалося домовитися і виїхати це не означає, що ми не патріоти Моїм дітям потрібен батько і мені все одно, що ви думаєте! Видаліть свої брудні смс і не пишіть мені, нудно
Як добре, що серед нас є такі гарні і освідченні люди як ви)))) Не забувайте, що наклейку з профілем Зеленського потрібно протерти на вашому траку, а то не дай Баже хтось його не побаче)))
(5 + 4) @chaper_khumys, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)