Українська Канада
-
ОРЕНДА‼️ Доступні для оренди кімнати в будинку. 📍189 Shaver Ave North, Etobicoke Only Male 1 Кiмната на верху 1100💲 Велика кiмната в бейсментi 1000💲 Середня кiмната в бейсментi 900💲 Маленька кiмната в бейсментi 800💲 Також є варіант орендувати весь бейсмент для однієї сім’ї 2300💲 Присутній паркінг Поруч зручна транспортна розвʼязка як до Міссісаги так і до Торонто, 10 хв доїзд до станції метро Islington station, поруч є піцерії, магазини, заправка, супермаркет. Кому цікаво звертайтесь в приватні повідомлення
-
Вітаємо, Kostiantyn Tsyhaniuk! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Вітаємо, Tatiana! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаю товариство. Маю ворк перміт дійсний до квітня наступного року тож хочу податися на новий ворк перміт. Але не впевнений що саме потрібно Restore my status чи інше. Підкажіть будь ласка
-
Скільки це займає часу? Якщо я хочу продовжити якомога пізніше, то чи можу я податися 30 березня, скажімо?
-
Тобто я можу подати і 30 березня 2025, якщо мій перміт до жовтня 2026?
-
Друзі, давно виїхав з України, і не маю банк айді, в дію вдалося зайти за допомогою айді картки, що заміняє паспорт внутрішній (NFT), а ось в резерв+ не можу - нема банк айді, чи можна якось отримати банкайді якимось чином в Канаді? Маю оновити данні, щоб мати змогу оновити паспорт (до речі, як зараз, чи можна оновити якщо є оновлені дані у резерв+?)