Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, вам потрібно апостилювати український закордонний паспорт? Якщо так, то його можна буде апостилювати лише в Україні, у Канаді не вийде. Якщо вам потрібен апостиль на канадський паспорт, можу допомогти з цим. Не хочу спамити, написавши вам у особисті повідомлення.
-
мені треба апостилювати заяву про дії з юридичною особою в Україні, типу довіреності.
-
Апостиль може ставити лише та країна, яка видала документ. Тобіш, якщо це будь-який документ виданий Україною - то апостиль можна зробити виключно в Україні. Ну або просто консульську легалізацію зробити. Проте на виїзній сесії консула наче такого не передбачається.
-
Я не сказав що так робитиму Мені просто не шкода другий бо в нього короткий строк і віза прострочена І хотів дізнатись для кого взагалі розраховано Але зрозумів якщо перміт прострочиться то це погано Але хіба це так швидко відбувається? Умовно хтось дійсно втратив паспорт тут він стає в Канаді нелегалом ? За який строк максимум потрібно зробити новий, щоб не мати проблем
-
документ видаю я) а я - в Канаді. Я пишу заяву по формі, потрібній нотаріусу в Україні для вчинення дій в Україні. Для того, щоб документ прийняли в роботу він має бути не тільки підтверджений місцевим нотаріусом, а ще заапостильований. Такі правила.
-
Мало того, там ще треба заяву із поліції принести про втрачений паспорт. А ще такі документи протягом доби до Інтерполу вносяться… Але то вже таке, деталі 😅
-
Тоді є декілька варіантів І апостиль - це ж не від України тоді Вам треба 😌 бо документ буде виданий в Канаді. Ви нотаріально завіряє ту свою довіреність в Канаді та апостилюєте документ в Канаді. Потім пересилаєте в Україну і там робите нотаріально завірений переклад тієї довіреності. Або у Консульстві України вчиняєте нотаріальні дії. Тоді ніякого апостилю робити не треба, і перекладу. Бо документ буде відразу українською мовою із консульською легалізацією, що прирівнюється до апостилю.
-
лише в Консульстві можуть надати точну інформацію
-
проте Ви із самого початку питали про апостиль... то Вам не від України треба апостиль на канадський документ, а від Канади це якщо не будете в Консульстві
-
а у кого можна дізнатись точно? дякую
-
все вірно. можна це зробити у консула в Вінніпезі 30 листопада?
-
дякую
-
Scamada 😂
-
Звучить гарно, але по факту, в Манітобі наприклад, номінації роздають в основному міжнародним студентам і аж 567 кейсів з початку року було вибрано для воркерів, без додаткових умов, і понад 2,5 к для міжнародних студентів…. Система не може швидко переключитись… тому мабуть наступні два роки будуть менші квоти, які знову таки будуть роздаватись міжнародним студентам…українцям це поганий сигнал, лише чекати… А щодо констракшн воркерів то смішно… минула вибірка наприклад була для менеджерів закладів харчування…, з початку року була одна вибірка констракшн воркерів ( з вузьким списком нок) і одна для руферів, то все..) Велику справу зробив КУК з тією спецвибіркою, близько 900 кейсів було обрано з початку року завдяки їм, але нажаль програма закрита уже…
-
Наскільки я розумію ця інформація щодо змін, які вступають з 1 січня 2025(на наступні 3 роки), а не про 2024. На рахунок чи можуть врізати все швидко -побачимо як воно буде, одна провінція вже показала, що це можливо навіть без анонсів. В неї інші можливості порівняно з іншими, але все ж таки дискус триває давно і тема болюча. Для українців новини дійсно 😔