Українська Канада
-
Я знаю відповідь Колись перевірив спеціально 🌚 Все так ЗАБОРОНИ не має Ми всі розуміємо різницю коли не має ЧІТКОЇ заборони
-
просто Україна визнає лише своє громадянство у людини - ото і все
-
українцям можна мати скільки завгодно громадянств
-
подвійного громадянства і не має...це просто окремі 2 громадянства гадаю, Ви зможете навести цитату із Закону про громадянство (даю підказку, читати треба Ст.2), де зазначається про таку заборону😌
-
я та, хто оформлювала всі ці документи нашим громадянам😅
-
при перетині кордону України - канадський паспорт, логічно ж, і документи, що підтверджують батьківство (якщо запитають) бо дитина, яка народжена у українців в Канаді має від народження 2 громадянства, а саме: Канади (за "правом землі") та України (за "правом крові". тут уважно читати Ст7 Закону про громадянство)
-
дякую, що Ви закінчили
-
Свій мозок не вставиш Їх проблеми Я наприклад на слова не вірив, просто перевірив, і все сам побачив Inhale exhale
-
дякую, підняли настрій, трохи посміялась🤭 Ви краще напишіть, чи Ви вже прочитали ті Статті із Закону про громадянство, що я згадувала?) Ну аби Ви не вводили в оману тут людей
-
ну от а чомусь ще багато хто і досі гонять цей двіж за "заборону подвійного громадянства"
-
це все вірно, але то людині не потрібно, на жаль
-
Це різні речі - два громадянства та подвійне громадянство. Почитайте тут: www.facebook.com/FidemMorisUa/posts/pfbid02bXj1sVHtSFT7NkY2AkZcJjwXjUjUghi3Wyy9S9sU9JfgCGKgJc82yaFZHeuKGfDPl
-
ой, навіть на сайті ДМС чітко вказані всі умови та як можна це оформити ще й вказана вся нормативно-правова база 🙈 проте так, краще просто щось написати, аби було та збити із пантелику людей
-
Всі воюють за громадянство чи подвійне чи ні це значить та як оформити. А тепер питання, а навіщо тій дитині такий головняк як українське громадянство?