Українська Канада
-
Шукаємо помічника адміністратора, платимо хорошу зарплату, досвід для навчання не потрібен, тижнева оплата, гнучкий графік. DM для більш детальної інформації. Напишіть мені, якщо цікаво!.
-
Бо так частіше виглядає скам
-
Why?
-
не кожен власник магазину є шахраєм, якщо у вас немає доказів, я думаю, вам не слід робити поспішних висновків
-
Я і не збираюсь Я лиш відповів
-
як ти можеш це довести?
-
The antiquity shop [email protected] 568 KING ST, WELLAND, ON L3B 3L3, CANADA theantiquityshop.ca (505) 652‑7244 400 weekly salary
-
Доброго ранку, не користуйтеся послугами цієї особи. Бере гроші за товар і не доставляє.
-
Аххахахахаха. Як система працює.) 🤣
-
1. Яка система? "Системи" відрізняються від країни до країни. Часто, вони взаємозаперечувані так як було перед війною, коли американська "система" говорила що буде війна а інша - кликала на шашлики. При тому, це корелюється навіть не на рівні самих держав а ще на нижчих рівнях. Тому навіть в рамках однієї країни, може бути багато різної інформації. 2. Так, сліпо довіряти не можна нічому і нікому. Завжди має бути критичне мислення і база у роботі з інформацією. Потрібно виокремити суть новини і вже самому її аналізувати. Приклад: "Повстанці захопили Дамаск і повалили режим Асада. Це сталось в наслідок того, що російські сили послабились. Відповідно ще два-три тижні і все". - це приклад вигаданої новини. Яка тут суть? А суть в тому, що в Сирії перемогли повстанці. Просто потрібно відділити новину, він суб'єктивного забарвлення. Бути усвідомленим в тому, що відбувається у світі, це означає більш раціонально і правильно приймати рішення що впливають на життя.
-
Ой та то такий тіп, він усе знає))) чисто мусон до смертних спустився)