Українська Канада
-
Я теж з 89) І про індійські фільми мені розповідали мої батьки. Сам залипав у телевізор в другій половині 90-х, окрім поодиноких випадків не пам'ятаю тоді індійських фільмів. Але може ми з вами різні телеканали дивилися і я щось пропустив)
-
Ап кесі ге? ("Як справи" на хінді. 😁)
-
-
Буде зміна правительства та побачимо як вони будуть вирішувати, мігранти всі набрали повітря
-
Те саме що й про канаду)). Можна вірити і себе обманювати, а можна порахувати і проклинати
-
я ще й не говоритиму скільки всього було НЕ злито в даркнет, наші хлопці зараз дуже добре й по комуналкам їхнім відпрацьовують. Даже якісь малі ФОПи теж прогрес
-
habr.com/ru/news/867260/ 😁😁😁
-
лет энержi Веб-сайт: biz-on.ru/ Время обработки: 3.01 секунд
-
Адміністрація Байдена найближчими днями оголосить свій фінальний пакет Ініціативи допомоги Україні в галузі безпеки (USAI) на $1,2 млрд — Reuters. Пакет включатиме перехоплювачі для ППО та артилерійські боєприпаси, але точний вміст очікується, коли пакет буде оголошено. Згідно з програмою USAI, військова техніка закуповується в оборонній промисловості або у партнерів, а не береться з американських запасів, а це означає, що її доставка на поле бою може зайняти місяці або роки Коли о це читаєш - в думаєш роки або місяці - ну то просто піздец..... А москаль на тижні робить
-
Так кажуть лише невдахи. Комусь в Канаді не місце