Українська Канада
-
Для піару на селпіп скріни покаже тіпа fluent. Думай як biznis
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації...!!!
-
Знайомий просив виставити. Part time. If someone has a drivers licence, I also need someone who will drive a snow plow overnight. That one pays $35 - $40/hr. It can be the same person. So, just to explain properly: - I’m looking for part time help for the next 4-5 days for sure and possibly more (usually when it snows) for $23/hr. - I’m also looking for a driver to plow snow overnight mainly and sometimes during the day (this is for the rest of the snow season - till April). That will pay $35/hr - $40/hr.
-
З Новим Роком!!!
-
Чому незалежна Канада клянчить гроші у США? Покажіть на ділі незалежність свою)
-
Я розумію, тому і ставлю
-
Читаю деякі дописи і не можу зрозуміти причини агресії на Канаду, на суспільний устрій, на менталітет. Зрозумійте - ми всі різні. Але в великому світі різниця між людьми по світосприйняттю ще більша. При цьому це не означає що хтось або щось "погане" або "хороше". Ці слова є ярликами і персональними оцінками. Котрі можуть бути зовсім далекими від реальності. В Україні ми мали переважно мононаціональне суспільство з одним підгрунтя та превалюючою релігією та всерівно примудрилися весь час сваритися. В Канаді все по іншому, тут мультикультурне суспільство і толерантність зі стриманістю в оцінках е обов'язковою нормою.
-
Толерантність і забагато свобод породило купу наркоманів, лінивих людей і безхатьків. І стало причиною падіння долара. Тому що ублажають убогих і створюють умови для них, а не для людей які економіку можуть підняти. Настільки багато свобод і толерантності що деякі люди ходять до магазинів як до себе додому і крадуть речі без наслідків.
-
Тому що я не бідний)