Українська Канада
-
Це всіх разом Спецпрограми більше не існує її до уваги не беру
-
Сьогодні людина ділилась своїм досвідом, що рік пробула в пулі манітоби, в вересні переїхала до саскачевану та уже сьогодні з номінацією… від саскачевану, тому я б навіть поряд умови імміграції в цих двох провінціях зараз не ставив і не слухайте тих «експєртів» які кажуть що умови схожі… В Манітобі за весь минулий рік вибрано близько 800 аплікантів, в той час коли в попередні роки 4-6 к…
-
Я абсолютно згоден, я лише відповідав людині що на сьогоднішній день реальність така що в Манітобі шанси розпочати імміграцію дуже низькі порівняно з саскачеваном
-
Скажіть, друг хоче поїхати в Канаду. Віза була видана 14 липня 2023. Але немає Letter of Introduction, томк що немає доступу до особистого кабінету. Хтось колись заповняв аплкацію, контакти втрачені. Віза до 2028-ого року. Віза WORKER. - Чи отримає він Ворк Перміт без того листа? - Що порадите робити якщо в аеропорті відмовлять? - Що говорити, як пояснювати? - Чи потрібні ще якісь документи, тощо? - Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Чи чули від знайомих. Всі поради welcome. Дякую.
-
Більшість працює за набагато менші кошти:)
-
Морж на охоті)
-
Якщо є доступ до електронної пошти пошукайте листа від наступного відправника: [email protected]