Українська Канада
-
Коли є паспорт Можна бути з грінкою і норм
-
це офіційна заява що з ці 23, 000 заявок підпадають під нову квоту 2025 року за усіма гуманітарними напрямками - 10,000 заявок ??? тобто з поданих 23,000 фактично лише ці 367 і проходять???
-
Ок, покажи де я писав що грошей заробити ніде? Пруф?
-
Ну це таке твоє бачення
-
Я критикую те що тут відбувається, якщо запитають за рішення проблеми я можу відповісти, але ця відповідь не сподобається, тому що забагато свобод тут, люди навіть можуть красти у магазині без punishment
-
200-300к євро Я не знаю де ти знайшов за 10-20к давай лінк
-
Там не має зв'язку. Виходить ти брешеш. Канада так погана, але заробити можна всюди
-
Я не знаю. Я притримуюсь більше Singapour path. І в цілому азіатське бачення і трохи американське
-
Ну і конференції проводять вільно публічно терористи потенціальні як перемогти Канаду у Канаді. Ось така свобода
-
ні я не про те. за новими квотами в 2025 році буде затверджено 10,000 заявок за усіма гум програмами. в програму укр возєднання подалось за 1 рік існування програми в 2023-2024 - 23,000. чи означає це шо ці 23,000 заявок (мінус 367 вже затверджених) підпадають в нову квоту 2025 року - лише запланованих 10,000? дякую
-
Так їдь до Сінгапуру) нах нити у чаті ? На тебе вже адмін навіть забив
-
Було б усе так просто. Я б поїхав. Я не нию. А критикую і висміюю