Українська Канада
-
Заповнюйте кризисну форму
-
Підкажіть, будь ласка,це означає що записа у Львів відбувся точно ?бо мені робило одне агенство Як я можу перевірити чи мене точно записали?
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо батьки вже вклеїли візи у Варшаві, а дітям ще не погодили. Що робити? Чекаємо з кінця травня. Дякую.
-
80к онтаріо, 20к монітоба.
-
Безглуздя- це розмовляти мовою тих, хто свідомо ненавидить все, що пов’язано з Україною і вбивають наших людей . Я вважаю, що треба суворо в бан, тоді не буде ніяких питань
-
Як їх знаходити? Резервації?
-
Я відразу помітила😻🥰 в Італії усі курять, вся молодь, бабушки-сіньйори. Мабудь 60%-70% курять. А я вагітна, мені то так начало бісить, бо тошнить невозможно слухати той сморід🙈 а він скрізь! на зупинках автобусних, не дивляться що вагітна, стоять димлять і їм всеодно 😭
-
Я кинув палити в 26 років, вже 10 не палю, грошей не збільшилося, але на здоров'я краще і економія все таки є.
-
Я вперше чую про безкоштотвні готелі на 14 ночей, можліво хтось знає, де можно знайти інформацію про цю допомогу? Гугл поки не допоміг
-
Ну і добре! Ви знаєте, колись чула серед знайомих бесіду щодо того, що швейцарці-боси офігєвають з того, що Україна вийшла на перше місце за продажем і доходам. Коди я перепросила , з приводу чого ми перші, мені відповіли: за продажем сигарет. Чи варто вихвалятися тим, що ми тютюнозалежні?! Це я так, дуже коректно висловилася щодо залежності. Стрес можна знімати різними способами. Наприклад, спорт. Відчуймо різницю
-
Щиро дякую ☺️
-
Доброï ночi усiм , чи е якась група щодо пошуку роботи украïнцям у Канадi ? Можливо хтось знае, буду дуже вдячна :)
-
Морг- то був просто на сніданок, обід та вечерю.