Українська Канада
-
Я нещодавно звернув увагу, що в Брендоні в канадіан Суперсторі продають лобстерів свіжих. По 17.50 за штуку. Без акції. І в цьому ж суперсторі куряче філе неморожене без акціі 17 дол кілограм. В нашому маленькому містечку в 30 км від Брендону філе куряче без акції коштує 22, а лосось 29. Отже, коли все однаково дорого, то в той же час воно однаково доступне. Адже якщо можеш купити куряче філе, то і лобстера з лососем теж. В Україні ж лобстер разів в 10-20 дорожче за куряче філе. Тож можу стверджувати, що морепродукти тут настільки ж доступні як філе курки. 🤷♂️
-
Всім привіт! Шукаю сусідів для спільного винаймання квартири чи дому) якщо ви в пошуках та маєте роботу (зазвичай орендарі бажають мати employment letter), то давайте кооперуватись! Я знайшла нон-профіт організацію, що допоможе із залогом, тож ми маємо зняти ціле житло, а не його частину як кімнату). Єднаймось))
-
Всім привіт! Поділіться, будь ласка, досвідом, як перевозили особисті речі із Європи в Канаду? Наразі є квитки Westjet Мадрид-Едмонтон. Планували докупити багаж. Але лажа вийшла, так як перший рейс виконується KLM, і купити багаж заздалегідь система не дає. Всюди дзвонила, кажуть - купуйте в аеропорту. І це ок. Але от з'ясувати більш-менш реальну ціну не вдалося. На сайті KLM вказано, що на трансконтинентальнах рейсах вартість багажу може бути від 30 до 240 Євро... Може, є сенс відправити DHL, UPS і т.п.?? Заздалегідь дякую!
-
Я виправив вхааах
-
Хтось летить і з 1000 доларами у кармані Потрібно вибрати провінцію та місто, яке ви потягнете Якщо бюджет обмежений, то не вибирайте Торонто та Ванкувер Краще Вінніпег, чи Саскатун або Регіну Можете подивитися, деякі провінції надають тимчасове проживання у готелі (у Вінніпезі так та у Галіфаксі, за інші не знаю) Ще хостів можна пошукати
-
Cad