Українська Канада
-
А на мопедах чи скутерах люди взагалі їздять в Канаді? Взимку можна буде проїхати?
-
Канаді було фіолетово. Що прихистили непотреб. Який приїздив до України, та все спотикався: как ві так живьоте. Якби не корупція і куплений його мамою розрив шлюбу в довідка про відсутність аліментних зобов’язань , і він би так жив. Приїздив до мене як до мами у гості, коли вона померла. Чмо. Все таки батько дитини.
-
Ах, точно...в судах теж сидить русня, замасковані агенти Кремля.
-
Я думаю, тоді було б вже не холодець а біологічна зброя.
-
Ех, а дармаа...
-
«Помста, це страва яку подають холодною.»
-
Гени русні в нього домінували над українськими.
-
То замаскована русня
-
То так. Але доси щось не дає спокою. Мій чоловік сбіг до Канади у 91 році з морського судна вплав. Отримав право проживання. Залишив мене з дитиною. Його мати розвела сама нас та без аліментів він залишишся там. Вона надіслала довідки. Без мого будь якого навіть припущення. Я про це дізналася згодом. Я писала до Канади, все марно. Корупція українська перемогла і я нічого не змогла довести. Маючи на руках дитину та тата, надійно схованого. Так він там і залишився.
-
Але ж якщо ви зайшли з цього боку, то і УНР була "трішкі" в інших межах ніж теперешня Україна. Як що до мене , я вважаю, шо Україна це по перше ЛЮДИ, та й не важно де вони мешкають в Україні чи в Канаді, чи навіть у мордорі. якщо ти справжній УКАРЇНЕЦЬ то зробиш усе можливо для своєї держави. Слава Україні.