Українська Канада
-
Друзі, доброго дня! Така ситуація: ще в квітні оформив всі документи, окрім, біометрії для CUAET. Я є основною особою в тревел групі, яка складається з мене, дружини, та двох неповнорічних доньок. Зараз я знаходжусь у США, а моя родина ще в Україні. 21.10.22 я їду здавати біометрію для IRCC. Після цього планую закінчити усі необхідні рухи для CUAET. Моя родина (дружина та доньки) визджають до Ірландії за тиждень. Питання: чи потрібно буде їм сдавати біометрію; чи зможуть вони відправити свої загранпаспорти на вклійку віз у Європі якщо я зроблю це у США? Якщо є ще якісь думки з цієї справи, пишіть, будь-ласка, буду дуже вдячний всім за відповіді. Дякую.
-
@banofbot
-
Добрий вечір ! Підскажіть будь ласка. Я , мій чоловік (іноземець ) та 1 річна дитина подали заявки , потім здали на біометрію відбитки пальців , мені дві неділі назад повідомлення на вклейку візи прийшло , але чоловіку та дитині не прийшло. Сьогодні поїхали відправляти мій конверт з даними (для візи ) нам сказали , що для маленької дитини повідомлення не приходять в İRCC , а просто потрібно в конверт мами вставляти свідоцтво про народження дитини 🤷🏻♀️ Підскажіть , куди я можу написати та дізнатися точну інформацію , та чому дитині та чоловіку не прийшло ? Можливо якісь ще їм документи потрібні , підскажіть куда я можу подзвонити чи написати , щоб спитати ? 🥺
-
Здавали біометрію 27.07 і 4.08. Запит на паспорт отримали сьогодні. На дітей ще немає нічого
-
Віднесли до візового центру , де залишили паспорта та роздруковані запрошення на вклеювання візи та фойлес візи - одній родині прийшли різні. Чекали 9,5 тижнів, потім отримали електронного листа та забрали в Дубліні в візовому центрі. Нічого не платили...
-
Потратили на пошук житла трохи більше місяця, вселились через 53 дні від прильоту. Купа заявок і відмов, якщо житло ніяке - то беруть, бо на нього попиту не має. Там наприклад індуси з спеціями або школи далеко, або миші чи ще якась холера, або травкою цілими днями штиняє. Дзвониш по свіжим оголошенням яким пару годин, якщо вдається домовитись за огляд - їдеш, залишаєш заявку, і так кожен день. Якщо хтось з волонтерського штабу подзвонить за вас попросить то шанс що вас підтвердять вище. Можуть влаштовувати конкурси - типу завтра приймаємо на квартиру депозит, хто перший прийде тому і здають. В цей час лендлорд може на півдня кудись поїхати, ви звісно чекаєте) Оренда житла - ще той квест).
-
42, 63 і 66 днів