Українська Канада
-
Розумію, що моє питання можу бути дурним. Але проясніть, будь ласка: Коли відправляєш паспорт на вклейку, то виходить так, що вже треба сидіти в тій країні доти, доки назад його не отримаєш? Чи можна якось виїіхати в Україну і потім повернутись по паспорт знову ? Чи можна паспорт відправити з України?
-
1. Яка процедура отримання дозволу на работу психологом (нострифікація диплома і т.п ). 2. Чи можу продовжувати вести свою діяльність онлайн як ФОП, зареєстрований в Україні, на території Канади. 3. Теж все про дитячі садочки чи школу для дітей 5-6років (як і де реєструватися, оплата, часи роботи, субсідії....). 4. Дитячі гуртки- яка тут система, де шукати і т.п. 5. Інформація по пенсіонерам. 6. Інформація по льготам - наприклад, проїзд в міському транспорті дітям 5-6 років та пенсіонерам платно чи ні, чи потрібно щось оформлювати, щоб безплатно було(якщо таке є). 7. Біржа праці- чи є таке і яка від неї можуть бути реальна допомога- курси безкоштовні та ін.) Дякую!
-
Привіт! задумалась над тим щоб поїхати в Канаду до знайомих, хотілось б ненадовго. Так як чоловік в Україні. А я вагітна. Тому хочу дізнатись чи є якась підтримка Канади вагітним (безкоштовна медицина)? І якщо немає скільки коштують консультації , аналізи…
-
Сьогодні вранці росіяни завдали ракетного удару по околиці Запорізького обласного центру. — голова ОВА Олександр Старух 23 особи загинули внаслідок ракетного удару, ще 28 людей поранено.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо знаєте, чи можна самому віддати на вклейку у Парижі? Чи тільки поштою? На сайті vfs запис тільки на біометрію, як я зрозуміла
-
Ось так вшановують пам’ять про ці жахливі тортури над похороненими у шкільних дворах дітьми Першої Нації
-
Про наше я знаю. Просто була здивована стосовно Канади, я лише уривками ледь-ледь знаю про індіанців, їх пригнічення та культурні зв'язки з українцями. Було цікаво дізнатись більше. Та й взагалі про їх культуру хотілося б більше почути від власне мешканців Канади, як зараз вони відновлюють ідентичність та як у них справи.
-
Жах - це в тому числі і масові поховання дітей, виявлені минулого року на територіях цих шкіл
-
Моя дитина через незнання англійської не зрозуміла суть цього дня, попри пояснення вчителя в школі, малювали футболку помаранчеву, багато кульок і пов’язок помаранчевих))) йому лише 7 років, задає питання, тому буду йому все це пояснювати делікатно, хоча б не розревітись(((( що дорослі люди таке творили