Українська Канада
-
Підскажіть, медогляд повинен бути як для work visa?
-
Багато людей вже там і однозначно не говорять )))
-
Просто є різна інформація на різних сайтах Два місяці читаю теж і однозначної відповіді для себе не знайшов. Тому вирішив , що не важливо
-
Насправді ніякої різниці для вас З цих горошей не потрібно нічого платити і т.д Просто декларуєте, що вони у вас є
-
Ви можете везти скількі завгодно. Але якщо більше 10 , потрібно декларувати
-
Від декількох десятків хвилин , до пару днів
-
Так
-
Добрий день) поставте, будь ласка, реакцію на це повідомлення якщо я правильно зрозуміла - у Варшаві можна забрати паспорт без попереднього запису на візит і якщо я буду забирати паспорт свого батька, то достатньо буже довіреності від руки на укр мові і копію його укр паспорта? В консент форму мене не вписували
-
Доброго дня! Намагались через довіреність забрати паспорт із візового центру у Варшаві. Але окрім довіреності та копії паспортів, які необхідно забрати, попросили свідоцтво про народження. Нажаль так і не отримали, адже я ніде не знайшла інформацію про необхідність його пред’явлення. Підскажіть, достатньо в такому випадку буде скан копія свідоцтва, чи потрібен його переклад ?? Дякую
-
Можливо була якась задумка , але потім щось пішло не так (((
-
У нас навпаки. Дитина нас чекає другий місяць ((з чотирьох осіб , троє дорослих , отримала тількі дитина , від анкети 28 днів
-
По різному ))) Але переважно довго