Українська Канада
-
Ні , бухло так і буде по паспорту, а норкота поряд з овочами
-
Я вже чекаю коли вони зроблять легалізацію всієї наркоти. Весело буде. 🤣 Відділ в супермаркетах ковбаса, молоко, норкота А бухло в liquor mart по паспорту
-
Отож) Бо розбираються в питанні)))
-
То то палити цигарки це норм, а маріхуана наркотик? Дивно
-
Чувак, ти це класно придумав і це канає для іт, але далеко не всі іт.
-
Так я все це чув що Україна корумпована і далі по списку, а Канада топ. Спілкувався вже достатньо.
-
Ти спробуй банку пива десь випити, одразу спіймають.
-
Та і в цілому, більшість мігрантів , заложники чиїхось думок та очікувань від міграції. 90% не задає собі питання заради чого я хочу змінити країну проживання? Може тоеба змінити себе? Якшо не подобається держава, можна почати щось доя толо робити а не втікати як зайчики( я не про воєнний стан). 95% рожеві окуляри і бажання «більше заробляти» на низькокваліфікованій роботі. Хто йому заважав стати спеціалістом у рідній країні, стати кращим. Всі ж ми розуміємо що хороший спеціаліст всюди потрібен, і всюди заробляє однаково. Якшо ти самореалізований, стабільний дохід, освіта, то чому не жити і не розвивати свою країну?
-
-
До цього часу люди їхали з України в Канаду бо їм було некомфортно і Україна їм не подобалась. Це зовсім інша група людей, з іншими мотивами та іншим мисленням.
-
Той рейтинг міст складається "місцевими експертами".🤣🤣🤣
-
Жити у будь якому місті з роками це звичка, ви вчитесь бачити так, що мінімально себе напрягати, життя з роками настільки налагодженне, при якому тратиться мінімум енергії, через пару років забудете, що вам потрібні майданчики, що купа наркоманів на вулицях, будуте мати кафешки для кожного дня, знайомих, знати дороги, відчувати рух міста. Дайте собі час, ви ж у києві не все за 3 секунди зрозуміли