Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто скільки чекав візу по програмі CUATE? Ми подались в грудні і ще й досі не взяті до розгляду
-
Напишіть кризову форму
-
Наприклад я,здав біометрію,ще в вересні,після того тиша. Недавно почав писати, настирливо,кризову форму,то ніби,почали рухатися
-
А ви лише про 2 тижні повідомлення читаєте. А про те, що візу вклеюють два з половиною місяці зараз не чули? От я особисто прочекала два з половиною місяці свій паспорт. Та ще й не отримала жодного повідомлення про його статус або місце знаходження за цей час. Думаєте це так легко просто сидіти та чекати свій єдиний документ, коли ти в іншій країні? Тому не кажіть, що все так просто і можна почекати.
-
Доброго дня всім Підскажіть будь ласка чи можна пройти мед огляд для Канади в Європі щоб дали по прильоту ворк перміт повноцінний ?
-
скажу за себе: я мав карту резидента ЄС, дружина і дитина не мали документів, приїхали з Франції, в анкеті написали все як є, жодного слова не збрехали, отримали візи і приїхали. ні на які заходи українські більше не ходимо(шоб не нервувати тих хто давно тут, нічого не кажуть, але видно, шо жабця піддушує) з нашими намагаємось не пересікатись, якшо просять, то допомагаємо, з груп у фб або тг повидалялись(тут 2й день, не зміг пройти повз срачік)
-