Українська Канада
-
Я не можу надати Вам обгрунтовану відповідь на Ваше питання, тому що це буде пряма образа, а мені це не потрібно. Sorry.
-
Скажите пожалуйста, что это шутка
-
Срач може закінчимо, Для вступу на англомовні програми необхідні сертифікати знання мови: TOEFL - тест з англійської мови; IELTS – міжнародна система тестування англійської мови; TOEIC - тест з англійської мови для міжнародного спілкування; CAEL - канадська академічна англійська мова. Для вступу на франкомовні програми: TEF - тест з французької мови; DELF – диплом французької мови. Після цього вже зможете поступити. Починайте з мови.
-
ідіть в п°°ду зі своїми рускагаварящімі прітіснєніями
-
смішно було до війни, а зараз вже не дуже
-
Из-за таких как вы , Екатерина- не самых умных людей, и начинаются притеснения русскоговорящих людей в Украине. Спасибо, за то что даёте повод рашистам продолжать всю эту херню👏👏👍
-
А про притіснення української мови не хочете розказати? Бо її було в десятки разів більше ніж "притиснення" російської
-
ні, вам дякую. Інші учасники мене смішать тут
-
"Немає сечі терпіти ці борошна без світла. Українці хочуть світу, а не війни"
-
я відповів з чого почати що б зробити, що не так ?
-
😂😂😂 я не можу цікава група у вас тут звичайно🥲🥲
-
Не підходять правила, ласкаво просимо покинути чат.
-
адміне, краще б такий бруд видаляли. Залиште ваші ввічливості на потім, щоб я залишив чат. Дякую. Якщо кожен тут почне посилати в п°°ду людину за те, що та говорить російською, то ви нічого і не досягнете🥲
-
Доброго дня. Підкажіть може хто працює, чи має знайомих що працюють, чи попросту має якусь інформацію по роботі в провінції Онтаріо. Цікавлять склади інтернет-магазинів, тобто пакування чи перепланування посилок/зворотів. Якщо хтось має якусь інфу відгукніться, дякую!
-
Спробуйте створити, там є можливість Start an application.
-
Чи можливо створити нову заявку зі свого аккаунта на IRCc, коли вже усім візи прийшли, мати захотіла теж подаватися і я думаю чи треба новий аккаунт створювати, чи можно зі свого, додати ще одну особу?
-
Я зараз й хочу для початку таку роботу отрымати, тому й запитую щоб отримати якийсь фідбек, контакти чи ще щось від тих хто вже працює. Дякую!
-
Дуже дякую, я розумію про що мова. Тоді може підкажите яке саме місто краще розглядати для початку проживання та такої роботи, адже на разі не маю уяви в яких містах такі склади є. Дякую.
-
Добра зарплатня, достатньо якщо не сам
-
А до 31-го його ще дають хіба?
22 Jan 2023, 19:22
74761/125013
about an hour ago