Українська Канада
-
Скоріше за все, треба просто почекати. Якщо ви приїхали наприклад вчора і в той же день подаєтесь на отримання допомоги — скоріше за все, нічого не вийде, бо база не оновилася. Кілька днів треба почекати
-
Для гуманітарної програми потрібно як мінімум знайти декілька причин, щоб Вас офіцер розглянув. Сильна інтеграція з Канадою, неможливість повернення додому через окупацію/зруйноване житло, неможливість отримання PR по економічних стрімах чи medical inadmissibility. Одне зруйноване житло не є причиною, особливо якщо Ви молодий і можете працювати та податись на провінційну/федеральну програму
-
Так, тільки що, розмовляв близько 40 хв по гарячій лінії IRCC, офіцерша попросила всі данні, описав проблему, сказала що подасть мої данні до відповідної інстанції, на почту прийшло підтвердження розмови, через тиждень попросили податися ще раз, буду чекати
-
Та ні, хай інші йдуть на фронт
-
Шукати на яку программу PR ви підходити, отримуйте його, потім жити тут по PR і працюєте. Якщо є СUATE, то без PR ще встигаєте до цінця березня приїхали, але потім PR все одно треба отримувати, як хочет в Канаді залишитися довше 3 років
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подаватись на фін допомогу требо однією сім'єю чи дорослі окремо, наприклад я з дітьми , а чоловік окремо ?? Дякую