Українська Канада
-
Чи є якісь волонтери , які допомогают , знайти якусь оселю чи хостел? Якщо прилетіти і ти там нікого не знаєшь 😔
-
Паспорт, мікрочіп, всі щеплення обійдуться десь до 600 гривень, за це можна запитати буквально в найближчій ветеринарній аптеці. Якщо вони цим не займаються, то підкажуть до кого звернутись.
-
Дякую
-
Для кота потрібні: міжнародний ветеринарний паспорт, мікрочіп, всі щеплення по віку. Про можливість перельоту з котом особисто запитуйте у авіакомпаній через телефони, лайв чати або пошту.
-
Доброго дня! Підкажить будь ласка, як летіти до Канади з котом? Чи де можна почитати за це? Дякую
-
Дуже дякую!!!
-
Добрий день. У кого був досвід отримання візи в продовжений закордонний паспорт? Маю на увазі, що закінчився термін, і в посольстві поставили друк продовження на 5 років.
-
Доброго дня. А чи є тут ті хто вже працює в Канаді, подідлться хто в якому штаті і чим займаєтеся? Ну і якщо не суперсекретна таємниця скільки отримуєте за ваш вклад в сферу праці Канади?)) Дякую
-
доброго дня! підкажіть, де можна отримати police record check для зняття обмежень з work permit?
-
Дякую велике
-
Відео на ютуб Урядовий сайт Заповнюєте онлайн , далі по інструкції І готово
-
Шукайте в ютубі
-
Телефонувати в візовий
-
Питання , як на візу подати
-
Буду вдячна за допомогу
-
По якому питанню ?
-
Доброго дня , підкажіть куди звертатись . Можливо хтось з Німеччини на візу подавав . 🙏
-
Без погодження на дитину , можна ввдправитирпхом зі своїми , в Варшаву і Відень. Люди такспрблять В інших візових не приймають Нам приходив на дитину
-
Привіт! Підкажіть хто стикався. Нам з чоловіком прийшли запрошення на вклейку візи, а дворічному сину ні. Друзі кажуть, що відправляли без запрошення, а в центрі VFS кажуть треба щоб сину окремий лист прийшов. Хтось подавався з маленькою дитиною? Як у вас було? ( програма CUAET)
-
У товариша жінка народила,в Альберті все абсолютно безкоштовно,про інші провінції не знаю,але думаю також
22 Jan 2023, 19:22
10701/125001
about 4 hours ago