Українська Канада
-
Всі ж такі ідеальні професіонали по міграції і все можуть передбачити. Особливо коли купляють рейтинги і люди вірять, а потім виявляється інше
-
Я в Вінніпезі, крім того ще і живу в центрі, звісно з причин вартості житла і т.д , знав що очікувати, авжеж на раю 🤷
-
Це ніколи не скінчиться 😂😂😂😂 Люди та їдьте вже туди де хочете і безпечно та не страждайте
-
Так то мем просто😂 в нас на роботі сміються жартують про friendly Manitoba, welcome to Manitoba, коли щось погане трапляється 😂
-
так ви приїхали в найкримінальніше місто Канади, що ви очікували?)
-
Як то кажуть купи автомобіль і живи на окраїні. Це то що тут advising 😁
-
І так майже кожної ночі в вінні, в автобусах то когось підріжуть то поб'ють..., можу кожної ночі сюди виставляти таке, не вводьте людей в оману, Канада не небезпечна країна, можливо десь в селах, але в містах - ні, просто ви таке напишете, і якась мама в це повірить у буде відпускати своїх підлітків на ночні вечірки, бо прочитала в групі що після Швейцарії чи Польщі безпека нависоті...
-
Чому скорочення?
-
Усім привіт. Маю таке питання. Вже майже отримав ПР. Приблизно чекати залишилось два місяці. Але у нас на роботі скорочення. В цей раз мені пощастило і я не потрапив під звільнення. Але все може бути. Хотів запитати на скільки звільнення може затягнути отримання ПР? (Я вже пройшов етап біометрії) Більше хвилююсь щоб моя мама встигла отримати ПР по федеральній програмі для родичів…