Українська Канада
-
Це манітоба? Де ви їх знаходите?
-
User Олександр has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Я бажаю отримати PR бо хочу залишитись жити в Канаді, мені тут добре і все подобається. Хочу в майбутньому отримати громадянство. Хочу що моя дитина вчилась тут і залишилась тут жити. Не хочу повертатись в Україну чи починати щось десь в Європі з нуля. Хочу мати можливість підвищити свою кваліфікацію пройшовши навчання і найголовніше мати можливість кцпити житло без сплати додаткового податку 25% (актуально принаймні для Онтаріо). Цих аргументів достатньо щоб зрозуміти навіщо PR?
-
Так PR ,нічого не надає окрім доступу до всіх бенефітів ,роботодавець наймає людей з пр охочіше ,ніж з ВП. Доступ до навчання за цінами,як для місцевих ,також можливість обміняти свої дипломи робочі (як для моряка ,на канадські без атестації ) , бути гнучким в пошуках праці ,бо вже не потрібно працювати фулл тайми та інше , відкриються деякі державні роботи , є змога отримати кредити на великі суми ,відкрити кредитну лінію , жити і працювати будь-де в Канаді , користуватися сервісами ,які розроблені і працюють тільки на постійних резидентів . А так дійсно нічого не дає .
-
Ну слухайте, я ж нормально спілкуюсь тут. Я ж теж так можу. Від вас я бачу ейфорію і захват українського бомжа , який нічого не мав в Україні, а тут може навіть заробити на будинок з опілок, візьме кредит на 30 років і буде тут все життя працювати, без вихідних , на той кредит. Але все рівно через деякий час втратить роботу, і дуже швидко стане бомжом тут, але з prом!
-
Ви просто опускаєтесь до примітивних образ, бо у вас відсутні аргументи. Хоч приводу робити такі висновки я не давав. Я почитав ваші коментарі, це цілий тред. Ви досить чітко показали що ви невдаха що не досяг в Канаді нічого, не зміг влаштуватись за фахом, має очевидні фінансові труднощі, не має жодного шансу отримати якийсь інший статус, ніколи не зміг би приїхати в Канаду за інших обставин і замислюється над тим щоб покинути країну думаючи що десь він здатен досягти чогось. Смішний невдаха. Ми можемо скільки завгодно поливати один одного брудом, але сумніваюсь що це змінить вас.
-
Я розумію,що ви будете перекручувати ,доки ваша точку зору не залишиться єдиної вірною . Хто би вам що не казав ,всі аргументи для вас не працюють . Тому живіть собі на ВП ,поки є можливість , потім його не продлять і тоді ,нарешті ,поїдете з поганої Канади . PR - це інструмент ,в руках розумної людини ,його можна і на хліб намазати , і влаштуватися добре тут . Удачі вам в пошуках зелених лугів ,та кисільних берегів ,де є що на хліб намазати і де у вас все буде добре .
-
Ну чого ж я невдаха?😁 Я багато чого досягнув в Україні, як а професійному плані , так і в матеріальному. Мені є куди повертатись у нормальне життя😊 А ось ви невдаха, і раб. Який радіє тому, що може робити руками чорну роботу😂 І вважає що нарешті тут його хтось буде поважати, за те що він неосвічений, роботяга. Але це ілюзія, вас ніхто не поважає, і вас використовують поки ви маєте здоровʼя . Як ви були ніким в Україні, так ви ніхто і тут. Тому одягайте сейфті шуз і бігом до праці! Ланчтайм закінчився😁
-
"Досягнув в Україні"??? 😂😂😂 Серйозно? Та кому це цікаво ким ви там і чим ви були давно і в далекій Україні? Наразі ви тут, і все що ви "дрсягнули" ви вже описали. Як вам вірно зауважили вище: PR це інструмент, це можливості, а не самоціль. Удачі вам в Україні. Просто вам іміграція не зайшла, не потрібно з цього приводу депресувати. Повернетесь і будете там далі досягати. 😆😂