Українська Канада
-
Ось тут добре пояснюють. Фактично Трамп замахнувся на зміну конституції, а для цього потрібно підтримка Сенату та Палати Общин Revoking birthright citizenship would require the support of 2/3 of Congress and 3/4 of US states. www.bbc.com/news/articles/c7vdnlmgyndo
-
Вітаємо, Оля Павлишин! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Це римський салют До чого тут Гітлер і правда не зрозуміло
-
Коли ти долбойоб - але вина невістка😂😂😂 Ілон Маск прокоментував обурення через його “нацистське привітання” Він заявив на своїй сторінці в X, що “Атака “всі – Гітлери” вже дуже набридла”. Такий пост він опублікував у відповідь на допис іншого користувача, який заявив, що весь скандал довкола привітання є ще одним з “брудних трюків демократів”, цитуючи один з раніших твітів самого Маска. Ілон Маск також додав, що демократам потрібні кращі трюки
-
Від серця до сонця ж Я не знаю що там деякі історики мають
-
Ну я можу багато вирізок знайти, що кажуть інше )))
-
Ну може у когось одне, у іншого інше Багато уваги щось цьому приділяють
-
Ну і рукостискання якось теж з Греції пішло, а ми то в Україні не дуже і греки
-
Та зрозуміло) оцінювати потрібно в комплексі. Бо бриті хлопчики з свастоном наврядчи послідовники Бога Вішну та кола сансари чи кого там. Для громадянина краіни, що брала участь в другій світовій як мінімум цей жест мав би бути неоднозначним. А наш маленький Калігула як раз і хотів показати, що це його час ріж, грабуй люби гусей