Українська Канада
-
Та щя розумніші. Какаразніци тупорилі такі ж як і в нас
-
В нас, це в кого? Я ваш, чи не ваш, чи сам свій? Мова - це інструмент, для передачі інформації, а не інструмент для сперечань. Пагано, коли один слабкий провокує мовою, а інщі слабкі підбирають цю провокацію і розвивають її. Цікаво, якщо ті рашики скажуть, що ми дихаємо одним повітрям та п'ємо одну воду, що тоді будемо робити( Не маю наміру сперечатись. Просто вважаю, що в цій країні не має своєї мови і живуть собі люди, без сперечань.
-
Вони ж так і працюють. Спочатку боже як безглуздо спорити за мову це інструмент, лиш би чілавєк, а далі несеться кака разніца лиш би по рускі
-
В нас це в Україні. Мова одна державна, а вийобується чмо рускороте шо йому удобно утісняють он прівик кака разніца ліш би по рускі. Ну і з куаетом приїхало їх і в канаду порядно чогось, а не в рашку
-
Зараз в світі не 2 види телефонів - айфон це не панацея - а купляти такий дорогий телефон для перегляду Tik tok - немає сенсу - це моя особиста думка ,це так само як з MacBook - я розумію,якщо хтось для роботи ,але коли беруть в кредит на 2 роки ну це весело 😂😂😂