Українська Канада
-
Ну це питання таке…там сама б Україна не впоралась би із утилізацією по закінченню терміну безпечної експлуатації (це якщо грубо кажучи) Віддали наче в 94му, бо в 96му спливав безпечний
-
Вдогонку просто
-
А поки США та росія домовляються без нас та Європи про спробу розподілу впливу, МЗС рф висунуло нові вимоги: НАТО має скасувати заяву Бухарестського саміту-2008, в якій було проголошено курс України (і Грузії) на вступ до НАТО. «Відмови приймати Україну в НАТО недостатньо, Альянс має дезавуювати свої Бухарестські обіцянки 2008 року, згідно з якими Україні гарантувався вступ», — заявила речник МЗС рф марія захарова.
-
Ну читайте це просо піздец , це якась паралельна реальність Плану врегулювання з трьох пунктів (від Fox News) я не бачив. США заявили, що це фейк – лавров. ▪️Консультації рф та США щодо України матимуть регулярний характер ▪️Співпраця між рф та США відновиться в повному обсязі. Ми створюємо умови. ▪️рф та США домовилися, що необхідно зняти перепони для взаємовигідного економічного співробітництва. ▪️Поява військ НАТО в Україні неприйнятна ▪️США на переговорах запропонували ввести мораторій на напади на енергетичні об'єкти, росія пояснила, що не атакує цивільні об'єкти 🤡
-
Зеленський переносить візит до Саудівської Аравії Таке рішення президент ухвалив на тлі перемовин представників США і росії у країні. За словами Зеленського, він не хоче, щоб партнери України сприйняли його візит неоднозначно. «Ми як ніхто хочемо завершення війни, але хочемо, щоб це було справедливо і щоб ніхто за нашою спиною нічого не вирішував. Не можна приймати рішення без України, як завершити війну. Я не знаю, хто там буде залишатися (у Саудівській Аравії), хто буде їхати. Мені все одно. Мені не все одно, щоб партнери про нас щось зайве подумали. Я не хочу співпадінь і тому я не поїду в Саудівську Аравію", - Зеленський.
-
"Ми є свідками немислимого союзу путіна і Трампа", - премʼєр Франції Байру "Вперше з 1945 року війна може прийти на європейську землю, оточити нас", - сказав Байру. За його словами, "ми перебуваємо в контексті 1930-х років, коли айсберги наближаються до нас, і паризька зустріч в Єлисейському палаці не змогла їх зупинити". "Ми є свідками немислимого союзу путіна і Трампа, який маргіналізує Європу на власній землі", - заявив премʼєр Франції.
-
Кароч…несеться і правда шось багатсько Досить на сьогодні цих новин 😢
-
кремль запропонував Трампу російську нафту та доступ до Арктики Поки в Україні тривають обговорення щодо підписання угоди зі США про співпрацю у сфері видобутку корисних копалин, кремль зробив свій хід, запропонувавши Трампу потенційне повернення американських нафтових компаній до рф. москва також зацікавлена у спільних енергетичних проєктах в Арктиці, сподіваючись на відновлення економічної співпраці зі США. Про це пишуть росЗМІ, з посиланням на голову російського фонду прямих інвестицій дмитрієва, одного із трьох делегатів, яких путін відправив на переговори до Саудівської Аравії. Він заявив, що москва готова повернути на американський ринок доступ до своїх природних ресурсів, а також запустити спільні проєкти в Арктиці. За його словами, великі американські нафтові компанії раніше мали в росії "дуже успішний бізнес", і в кремлі впевнені, що вони повернуться.
-
Так і є ,і в Європі у них вистачає такого добра . Але зустріч в Парижі показала ,що Європа то по-факту немає жодного авторитету і єдності в світі . Тому Трамп,мабуть ,правий своїм відношенням до них . Кому цікаві ескалаційні цуцики ,які так і не змогу здобути фінансову ,та воєнну незалежність від колишньої колонії Британії . Тепер питання : нафіга їм ті Польщі ,Угорщини і Словакіі в ЄС? Якщо ,як тільки запахло смаженим «наша хата з краю» . ЄС має стати і військовим союзом теж , і підписати більш жорсткі безпекові договори між всіма країнами-членами . Якщо комусь не подобаються ,то можуть стати Угорською губернією роціі .
-
Судячи з усього ,там США на фіг не потрібні ,який сенс ? Вони ,як гінці ,що Путін каже ,то вони і транслюють . Вже з карликом треба тоді спілкуватися в такому випадку ,нафіга та прокладка . Ну карлику звісно не вигідно нічого зупиняти . Тобто тупик є тупик .
-
Трамп заявив, що Україні потрібні вибори За його словами, Зеленський має лише 4% підтримки серед населення. Він додав, що Зеленський "не знає, де половина грошей, які виділяють США". Якщо Україна хоче мати місце за столом переговорів – вона має провести вибори. Я так зрозумів - що ніх...не вийшло в MAGA - зараз будуть заїжджати ,що Україна не проводить вибори ,тому ми не можемо допомогти....не буде ніякого договору 😁😁