Українська Канада
-
Сидней
-
Доброго дня товарищи! Пидскажить будь ласка, яке мисто в Канади дуже гарни для проживання? Ванкувер, Сидней або Таронто- думаем куда краще поихать
-
Після подачі заявки вам повинно в кабінет прийти повідомлення про здачу біометрії і ви з номером який буде в цьому документі повинні записатися в візовий центр, зазвичай запит на біометрію приходить швидко, комусь за пару днів, хтось чекає неділю-дві, але якщо у вас досі немає то може потрібно глянути чи потрібно надати документи ще якісь, чи запитати в чаті тих хто також чекав довго на запит біометрії і що вони робили якщо їм довго не приходив він
-
Ви здавали біометрію? Після біометрії чекали відповіді десь місяць, та зараз коли подали документи теж цей статус світиться, чекайте відповіді по біометрії, хтось чекає цих відповідей 2-3 місяці саме після здачі біометрії
-
Та якщо у людини режим дім-робота-робота-дім, і там є інтернет-то просто заради дзвінків нема потреби аж так заморочуватися, бо і так є багато різних варіантів дешевих тарифів. Напишу пару слів за себе:мені не вигідно підключати домашній інтернет і брати по запропонованій Вами схемі. Не те, що буде дорожче, а взагалі не актуально, оскільки інтернет з телефона є всюди зі мною. Може це вже звичка з України, може така необхідність, але інтернет повинен бути завжди поруч, в будь-який момент. І він дійсно використовується. Я не маю на увазі соц мережі чи якесь відео різних блогерів. А виключно інформаційна необхідність.
-
на жаль сам не слідкував за Британією тільки зі слів знайомої дізнався про це думаю на фейсбуці/телеграмі достатньо груп та волонтерів головне шукати не покладаючи рук
-
в крайньому випадку є всіма улюблена Чехія☺️