Українська Канада
-
Я читала. Нічого не качаю і не роздаю. В мене тут такий інтернет в бейсменті що мабудь і не скачаєш нічого 😅 але для того щоб дивитися- Ок
-
Добрий вечір ! Чи можна вклеювати в’їду в Україні , чи лише їхати закондон ? Якщо подати закордоном , то треба буде весь час там перебувати , бо ж додому повернутися не можна буде ? Вибачте , якщо вже була така інфо - я пропустила.
-
Я нічого тут не качаю. Тільки дивлюся онлайн чи лажу в інтернеті. Хто перевірятиме мій лептоп на ліцензію? Я користуюсь ним тільки вдома.
-
Корисна порада. Щоб встановити канадські застосунки в телефон вам в AppStore потрібно буде змінювати країну перебування на Канаду. Але якщо у вас на телефоні є українські картки - вони злетять
-
Яким чином?
-
От я подумала і купила вдома, а чоловік нафаршировав усім )))
-
А ще як встановлювати віндовс і все інше то тут же мабудь треба за це все платити? Вони ж усі ліцензовані
-
Gigabyte. Модель не пам’ятаю. Треба подивитися.
-
Та я вже купила. Дякую))) мені вдома чоловік все необхідне на нього встановив то я в повній бойовій готовності 😁
-
На віндовс тим більше є дешевші моделі, подивіться модель яка вам подобається в Україні та порівняйте з цінами на цих сайтах.
-
На макбук мені шкода грошей 😅
-
Не знаю як у вас, але ціни на ноутбуки здебільшого дешевші трішки в Канаді(загалом комп техніка) не суттєво але дешевше. Щодо макбуку то тим більше радив би Канаду, бо в Україні немає офіційних магазинів apple. Особисто я купляв на сайті canadacomputers.com Також є магазин bestbuy для техніки
-
Я купила вдома. Бо тут вони суттєво дорожче
-
Дякую