Українська Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо в новій Шотландії пишуть you must have high school diploma, чи достатньо нашого атестату за 11кл(школу закінчила в 2006). Бо вища освіта незакінчена, в Манітобі через це немаю шансів😔
-
працюю віддалено на Онтаріо в сфері ІТ, повний робочий день, вже майже 4 місяці з Британської Колумбії)), англійською вільно володію. Я правильно розумію, що після 1 року роботи на повний робочий день, я можу подаватись на PR по федеральній програмі? і навіть якщо заявку будуть довго розглядати, якщо я отримаю кейз, то вже зможу продовжити ворк перміт?
-
Дякую Вам за розгорнуту підказку
-
Дивіться квитки на kiwi, там зручний пошук, можна обрати країна-країна та дати від-до, таким чином знайти найдешевше місто та день вильоту. Для Великобританії потрібна віза. Але можна летіти через Ірландію - вони відмінили візи для українців. Зазвичай виліт дешевше з розташованих західніше країн: Франція, Нідерланди, Ірландія.
-
Т.е. Скошия и Ньюфаундленд обе попадают под Атлантику, но имеют разные требования?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, де можна подивитись дешеві квитки до Канади? Та чи буде дешевше летіти з Великобританії?
-
Доброго вечора. Дякую за змістовну інформацію. А як на рахунок Альберти і PR?