Українська Канада
-
Привіт всім ! У мене питання , збираюся в Канаду з дитиною 9 років ,потрібно працювати на full time ... Підкажіть чи реально це ? …я знаю що дитину до 12 років не можна залишати одного. Спасибі!
-
В Україні карається розповсюдження так як і в Канаді. Якщо скачуєте через торрент, то автоматично розповсюджуєте продукт і за це кримінальна відповідальність.
-
Просто на нетфлікс не всі фільми та серіали є, може є ще щось крім нетфлікс? Дякую за відповідь.
-
Ну так,але в Україні це не карається
-
Тобто в Канаді просто скачати або подивитись фільм в інтернеті не можна?
-
Всім привіт. Хочу спитати, скільки треба платити щоб в інтернеті подивитись чи фільм чи серіал? Дякую.
-
Привіт всім, знаю у нас тут багато айтішників. Підкажіть будь ласка дану ситуацію. Хочу скачати на айпад безкоштовний фотошоп. На комп'ютері стоїть, а на айпад не можу його просто не бачить. Може ссилку, або сам файл мені хтось дасть. Буду дуже вдячна.
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Не думаю, що кинуться. Просто ті, хто відтягував поїздку, можуть прискоритися. У багатьох візи вже з квітня-червня, але вирішили їхати тільки зараз у зв’язку саме з цією ситуацією. Це з досвіду людей, які поряд, і бачу, що таких багато. Можливо, просто я працюю в сферах, які підпадають під закон. Мала на увазі саме категорію жінок, які вже отримали візи, а не тих, хто тільки починає. І Європа - не найкращий вибір. Для них ми назавжди чужинці. І діло не тільки в грошах, а в тому, чи будеш ти почуватися повноправним громадянином, якщо там не народився. З цієї точки зору Канада набагато краща, тому що це країна, яка постійно приймає імігрантів.
-
18 днів
-
І ви думаєте, що жінки як це усвідомлять, то кинуться всі в Канаду? Смішно! Для початку зараз на візу після заповнення аплікації люди чекають місяць-два. Далі необхідно придбати квиток щонайменше для однієї особи, а якщо є діти, тоді і для них. Ну і сама Канада - не найдешевша країна для проживання. Ціни на житло (в тому числі оренду) у співвідношенні до доходів дуже високі, до того ж більшість орендодавців вимагає довідку про отриману зарплатню (підтвердження платежоспроможності) за кілька місяців. А щоб почати шукати роботу необхідно ще купу документів оформити. Тому не перебільшуйте, не буде напливу🤷🏼♀️ Канада классна країна, але вона не для всіх. Більшість швидше поїде до Німеччини і сяде там на держдопомогу, ніж буде наполегливо пробиватись у Канаді.