Українська Канада
-
ДОЗВОЛИТИ ВИЇЗД УСІМ СТУДЕНТАМ ІНОЗЕМНИХ ВНЗ З такою вимогою до Президента України звернувся автор однієї з петицій Дослівно цитуємо: "Прошу офіційно надати дозвіл на перетин державного кордону студентам-чоловікам (18-60 років), які навчаються в закордонних навчальних закладах за програмами бакалавра, магістратури або аспірантури. Мова йдеться про тих, хто вступив до 24 лютого 2022 року та після цієї дати" ПІДПИСАТИ - petition.president.gov.ua/petition/158664 P.S. Так, петицій вже було дуже багато, але таким чином можливо додатково звернути увагу на проблему, яка склалася
-
CIBC це банк, Costco - мережа супермаркетів. Як правильно розуміти назву стейтменту CIBC Costco?)
-
Навіть не знаю). Бо десь прочитала була, що нам потрібно знімати тільки 2 бедрум, типу такі правила. Ось і думаю, чи це рекомендації чи чіткі правила.
-
Підкажіть, будь ласка на моєму прикладі, бо все одно є сліпі плями. Payment due — це дата, до якої я маю заплатити, так? Якщо раніше заплатити, то це не піде в кредитний рейтинг? І скільки заплатити — всю суму чи лише суму перших витрачених грошей і далі поступово повертати кожний наступний борг? Я маю на увазі, коли і скільки краще платити, щоб формувалася гарна кредитна історія
-
привіт, всім))) хто стикався з такою проблемою. Чоловік пощел здав теорію на G1. Захотів записатися сьогодні на здачу фулів G. Йому інструктор скащав, що немає такої можливості. Висвічується, що тільки може здати зараз на G2. А це означає, що потім на фулл G зможе здати не раніше року. У школі йому перед тим скащали, що йому достатньо прийти зі своїми правами і документами ..... мабуть, недостатньо було .... Може потрібно було підтвердити стаж довідкою. Але він цього не зробив. А зараз це вже буде пізно, якщо донести. І як зараз цю довідку одержати. Посольство чи консультація України в Канаді може видати таку довідку. Здавав в Торонто
-
Я відкрив рахунок і на наступний день з'явились інформація про ці умови
-
В якій провінції були на карантині?
-
Друзі, привіт, потрібна допомога в роз’ясненні )) Ми вже в Канаді, ми не вакциновані, ми були на карантині 2 тижні, коли прилетіли Якщо ми зараз захочемо полетіти в іншу провінцію , треба вакцинуватися тільки ? Не можна зробити лише пцр тест ? Або якщо зробити 1 вакцину і летіти , Просто в нашій провінції наступна вакцина через два місяці аж, після першої Летіти зимою і шукати зимою житло така собі ідея 😅
-
Доброго вечора. Будь ласка, скиньте правила дорожнього руху для Манітоби. Дякую.
-
Чи будуть служби контролювати якість житла. Пояснюю - я одна з сином 15років, якщо буду арендувати квартиру з 1 бедрум?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, скільки часу після здачі біометрії вам надходив запит на вклеювання візи? Я зі своєю сім'єю здала на біометрію 2 червня, мені через тиждень прийшов запит на оригінал паспорта, а моєму чоловікові досі нічого не прийшло і пише, що ваша заявка в обробці. Підкажіть, хто стикався з цим? До кого можна звернутись?