Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5035968147T Offline
    t5035968147T Offline
    Viktoria Flora
    wrote on last edited by
    Дякую за пост. Корисно знати, що можливо якщо споживати піратський контент.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arridan
    wrote on last edited by
    Вже більше нема часу дискутувати. Тема цікава. Від себе можу порадити відео з каналу TrashSmash про піратство. Там ще багато цікавих статей та досліджень к відео прикріплено, теж раджу почитати (якщо посиланя ще не биті...).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arridan
    wrote on last edited by
    Капля в морі? Та що ви кажете. А ви можете розповісти як саме відбувається підрахунок цих самих збитків? Я бачив як Ubisoft (ігрова компанія) випустила дуже забаговану та не цікаву гру. Яка була розкритикована як експертами, так і звичайними гравцями. Але компанія виправдовувала поганий старт проекту саме тиском піратства і кричала о десятках мільйонів збитків. Як же ці мільйони підраховують? Які збитки я у свой 16-22 роки наносив компаніям, коли в мене був вибір "не платити, та споживати контент", чи "не платити і ігнорити його". Варіанту "платити та споживати" просто не було) Ось коли він є, я у 90% випадків саме його и вибираю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arridan
    wrote on last edited by
    По-перше, де ви бачите, ща я закликаю порушувати закони? Мова ж не про це. Ми дискутуємо про доцільність таких законів. І це потрібно робити (як мінімум тому, що и в Україні і на росії, і в Білорусі є схожі закони), щоб поганих законів було менше 😊 Я займаюся розробкою ігор и розумію про що йдеться мова. І у нашій сфері (на відміну від багатьох інших) піратство дійсно може наносити деякі збитки. Але навіть тут є дуже багато ньюансів. Ось мій приклад є показовим. Поки я навчався у школі, та університеті..зайвих грошей не було і я не купляв ігри. Я качав торренти. Не було б EX.UA у мене просто не було б ігр...бо грошей не було. Ніякі збитки я нікому не завдав. А так я формував свій світогляд з іграми, книгами, музикою. Піратською. Зараз у мене бібліотека в steam ~700 ігор 😊 Є підписка на Нетфлікс и Спотіфай (поки відмінив, бо у сраному Луганську усе блокують, але коли буду у цивілізації обов'язково підпишусь знову). Можливо я би просто не цікавився багатьма речами з цього списку, як би в мене в дитинстві не було доступу до піратського контенту. Бігав би зараз десь по полям з криками "Ахмат сила!", "За росеюшку" і т.д. По-друге, приклад з наукою дуже показовий...Зараз усілякі винаходи належать не авторам и науковцям, а лабораторіям та їх власникам. Які до науки не мають жодного відношення. Патенти навпаки дуже обмежують и сповільнюють наукову працю. Просто уявіть що б було якби Флемінг свого часу зробив патент на пініцилін. В якому б стані зараз було людство, в принципі...
    1 Reply Last reply
    0
  • t636017400T Offline
    t636017400T Offline
    Марко Бурак
    wrote on last edited by
    Добрий день, щодо WES евалююації. Якщо знаходжуся в Україні, то потрібно надсилати документи в Київ чи можна онлайн скани (як прописано на сайті). І якщо кур'єром, то чи це мають бути оригінали, чи копія?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marik Hainlain
    wrote on last edited by
    Незаконним є не скачування як таке, а "роздача". В торрентах роздача файла відбувається одразу з моменту, як ви почали скачувати торрент-файл. Саме це і є порушенням - незаконне розповсюдження.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Demyan
    wrote on last edited by
    Ви створювали якийсь цифровий контент для продажу, чи просто дискутуєте на цю тему? Пірати були, є і, мабуть, будуть. Чи є від них зиск авторам, звісно так (розповсюдження інфо, хтось спробував і потім купив, і т.д). Але в порівнянні зі збитками, то крапля в морі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Це і кожному зрозуміло, чим більший дохід тим простіше, але нормальний дохід для однієї людини в Вінніпегу наприклад 3000-4000 доларів, це нормально?
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Оце я згоден, для початку потрібно працювати, а вже потім пробувати брати кредит, і то я так думаю що раніше чим через рік ніхто його не дасть кредит, навіть і малі суми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arridan
    wrote on last edited by
    Слухайте, закони можуть бути не ідеальними. Навіть у Канаді, а особливу у США 😊 Я коментував ваше висловлювання з прикладом про авторський контент і 90%. Бо це маячня и справжня пропаганда власників лейблів та подібних "діячів", які не мають нічого спільного з АВТОРОМ, а просто володіють правами. Зате дуже голосно розказують як їх мільйони крадуть!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Green
    wrote on last edited by
    hdrezka - топчик
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Які взагалі є шанси, що українцеві дадуть кредит на авто? Я б до 10000 доларів взяв би на авто, я не вірю що зразу дають такі суми чи менші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5335623973T Offline
    t5335623973T Offline
    Oleksandr Ukraine
    wrote on last edited by
    До IRCC не звертався. На дітей ще чекаємо. Краще подати поки свої паспорти, а потім вже дітей, коли прийде запит, але, я також чув, що Термін 30 днів для Українців скасовано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arridan
    wrote on last edited by
    Звідки цифра у 90 відсотків? Є дослідження и достатньо логічно, що той, хто використовує піратський контент не купляв би авторське. Перед людьми вибір: піратство чи нічого, а не платити чи ні. Плюс вільне розповсюдження дозволяє більшій кількості людей дізнатися про творчість того ж автора. І може, той сусід виклав книгу у інтернет і тепер увесь світ дізнається про автора, по його книзі стануть знімати фільми, що дать куди більше грошей)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Green
    wrote on last edited by
    Питань немає)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Green
    wrote on last edited by
    Щодо ваших послуг, якщо до вас звернеться клінт з України, але російськомовний, чи ви відмовити йому у наданні іміграційних послуг?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5335623973T Offline
    t5335623973T Offline
    Oleksandr Ukraine
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, нам відповіли що треба чекати, таке трапляється дуже часто.(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    By White
    wrote on last edited by
    мова не та
    1 Reply Last reply
    0
  • t946601812T Offline
    t946601812T Offline
    Kostiantyn K
    wrote on last edited by
    Не пойму почему удаляете мои комментарии
    1 Reply Last reply
    0
  • t303619264T Offline
    t303619264T Offline
    DM
    wrote on last edited by
    Але ж ти не скачуєш цей контент. Ти переглядаєш його онлайн. Він фізично знаходиться десь там на сервері в Зімбабве) Що в такому випадку?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags