Українська Канада
-
Wise рахує 36.57 гривні за USD. Може знаєте де вигідніше перекази робити?
-
Тобто, якщо я зараз подала паспорт на вклейку візи то я зможу весною по ній приїхати в Канаду і отримати право на роботу, вірно?
-
Вклеїти в паспорт можна. Мультивізу до кінця паспорта. По фойлес (без вклейки) заїхати в країну після строку, вказаного в фойлес, не вийде. Мова не про дозвіл на роботу, а про право на в‘їзд в країну. В фойлес чітко вказано до якої дати можна заїхати в Канаду
-
І все одно знайдеться той, хто дасть свої дані🤦🏻♀️
-
Привіт) Хтось вклеював вже візу але fouilles у паспорт??? Питання на який термін вам видали візу? І чидають потім по свій візі право працювати якщо виїхати пізніше ніж через пів року? До прикладу у мене fouilles до листопада. Але вилетіти я хочу весною. То мені вже по прильоту дають статус візитера без можливості працювати чи все ж я зможу офіційно працювати???
-
Копію дозволу на роботу можна відсилати лендлордам? Або номери краще закрити?
-
Приложение wise
-
Бля а я ж забув шо наших далбайобів навіть в Канаді можна найти, які намахують людей
-
Ще б сказали, що в ЦРУ хтось є в них🤦🏻♀️
-
Як зараз найвигідніше передати в Україну гроші на гривневу карту? І за яким курсом?
-
Привіт! Хто летів з Відня/Братислави до Торонто, за скільки та як ви летіти? Можете підказать будь ласка🙏🏻
-
так, але на скільки я знаю грубо їх називати "індєйцами" :) тому використовують first nations