Українська Канада
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, по провінції Манітоба, якщо відпрацював пів року, і подаєшся на ПМЖ, поки чекаєш покидати Канаду не можна? І чи між пів роком роботи і подачею можна піти у відпустку, поїхати за межі країни? Дякую за відповідь!
-
Чи цікаві канали пропонує цей сервіс? Цікавить типу discovery and films, science and kids
-
Тобто до кінця року
-
Лайф хак - вмикаєте пробний прайм на чорну пятницю і таритесь з додатковими знижками та доставкою за 2 дні. Потім закриваєте
-
Для дитини усе теж. Але в інформаційній згоді заповнюєте сторінку з інформацією, що Ви представник дитини (мама). Оплата кожного паспорту окремо
-
ми теж летимо у Нью Брансуік!
-
то я не додивилася
-
Сергію, я вже питала, але не бачила відповіді. Я правильно розумію, що ви навіть не брали той стаді перміт? Дитина пішла в школу без нього, тому що ви маєте ворк перміт, вірно? І от я питала, в якій провінції ви зупинилися?
-
я так і планувала, прилетіти 12 і допоки сидітимемо на карантині 14 днів, податися на новий стаді перміт і ворк перміт для доньки онлайн. Щоб вкластися в терміни, поки не закінчилася віза і той стаді перміт, що мені дасть офіцер в аеропорту. А багато хто мене сьогодні лякав, що у мене великі проблеми і мою дитину можуть навіть у країну не впустити, чого, власне, я і розполохалася не на жарт
-
паспорт продовжений, я їздила в консульство вже після отримання візи і встигла продовжити паспорт на 4 роки. Справа на сьогодні тільки у візі, яка видана до 12 вересня 2022.