Українська Канада
-
В кінці травня-на початку червня було три рейси (Вінніпег, Монреаль, Галіфакс). 300 місць на кожному рейсі. Так, зареєструватися було дуже складно, але комусь вдавалося. Хтось встигав зареєструвати себе, а дітей - ні. Інколи на французькій мові посилання працювало, а на англійській - не відкривалося. Бажаючих було в рази більше, ніж квитків. Через 10-15 хв могло вже не бути білетів.
-
Безкоштовні квитки у Канаду! Туристичний фонд Ukraine2Canada (U2C) відкриває другу фазу для нових заявників. 300 квитків випускатимуться кожні два тижні, починаючи з 1 серпня о 17:00 EET. Сайт (відкривайте в Google chrome для перекладу) заповнюйте форму⬇️⬇️⬇️ miles4migrants.org/ukraine2canada/ Збираю та ділюсь інформацією, яка може бути корисною для украінців, які збираються в Канаду, або щойно прибули, в телеграм t.me/Ukrainianscanada Та ділюсь своїм першим досвідом перебування в Канаді в інстаграм instagram.com/canada_start_mila?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Шановні, за кого можна порадіти: у кого вийшло сьогодні зареєструватися на безкоштовні авіаквитки?🥳
-
Дякую
-
У нас вийшов інший досвід.Паспорт дитини дійсний до червня наступного року. Візу дали також до цієї дати. І Стаді перміт - також. Тобто дали не на три роки, а на менше ніж на рік. Пояснили , що потрібно буде продовжити паспорт , тоді знову подавати заявку на візу і Стаді перміт. Але можливо якщо Фойлес-віза, тоді по іншому
-
Доброго дня, читав додаткову інформацію, хочу запитати щодо візи, який дійсний час отримання її, чи можна дійсно подати документи і вже летіти до Канади через 2 неділі, також хочу запитати, чи можу я використати цю візу для того, щоб приїхати туди на дві неділі, потім повернутися додому, та чи буде при такому розкладі втрата візи через виїзд з Канади протягом 2 тижнів