Українська Канада
-
Я маю на увазі що якщо чоловік працював на сто, а жінка працювала наприклад продавцем то тут їм буде краще ніж в Україні. Якщо працювали на керівних посадах середньої і вище ланки то це буде суровий дауншифтінг в якогось хелпера прибиральника
-
Тобто адекватної роботи немає. Є робота на яку не знаходяться дурні які будуть пахати в мінус
-
Мені здається що важко знайти роботу всюди по Канаді, якщо не працювали на низькокваліфікованих роботах в Україні
-
Мені здається що тут без вищої освіти ловити нічого... Є статистики по залежності рівня безробіття від рівня освіти. Магістри PhD мають найбільшу зарплату і найменший рівень безробіття. Люди без освіти - навпаки. Ось тут ми й приїхали як люди без освіти з усіма проблемами такого статусу
-
Коротко резюмуючи: хотіли як в Украіні жити на 30% від зп а 70% зберігати і відчувати себе багатими. приіхали в Канаду, тут побачили що в цілому всі на одному рівні, і так не хочется. Правда, мені здається вам в Болгаріі буде кльово. Бо для мене вона як Украіна була по рівню життя і співвідношення заробітку і трат.
-
Що за посади? Зарплати? Я бачу досить багато дорогих автомобілів
-
а що у вашому розумнні «нічого» у людей є машини, квартири, невеликі кредитні ставки по процентам. діти одягнути , в будинках є техніка. Люди відповчивають в середині і зовні канади. Канада це трохи про уравніловку. Менший розрив поміж бідними і багатими і ширший середній клас. тут ваще стати супер швидко багатими, але складніще пухнути з голоду. Повторюся , в україні можна було швитко вийти на заробіток у пару тріку тисяч доларів , якщо ти класний спец. Жити на одну тисячу а всі інші лишати про запас. Тут так не вийде. Всі процеси дуже повільні. Навіть шукати роботу класну можнп півроку. Багатьом це дивно і незручно. Комусь ок. Але не забуваємо що в Україні зара війна А у Європі насувається сильна криза. І життя теж зміниться сильно. Тому треба ще думати про це.
-
Прост хочу нагадати) що в Україні теж багато хто виживає. Але це не заважає комусь заробляти. Теж саме і буде в іншому місті. Авжеж імігранту важче буде стартувати з нуля, але вцілому вийти на норм життя можна, аби було бажання. Ну і при всіх інших показниках я хз що від європи очікувати зараз.
-
Мені все подобається: люди, країна, природа. Навіть те, що світлофори налаштовані для авто, а не для пішоходів. Англійську я знаю добре, тому ніякого дискомфорту "незнайомої" країни немає. Зима, я думаю не дуже сподобається😂 Що не подобається так це те що з роботою якось складно виходить. Ось така фігня, малята.