Українська Канада
-
Доброго вечора! Одразу перепрошую за таке запитання, але допоможіть будь ласка! Як поновити акаунт на vfs global, якщо не користувалася ним і він анулювався? Для подачі паспорта необхідно ж через нього записуватись? я намагаюся вибрати "новий користувач", але нічого не виходить(листа з силкою для активації теж не надходить...
-
Дякую! А як дiзнатися чи пiдiйде його work permit для навчання у high school?
-
Обидва перевіряйте
-
Не знаю, чи взагалі, їм потрібно якесь фото, якщо дитина має закордонний паспорт. Ми фото не додавали і запрос на додавання фото не приходив. Чула, що фото дитини потрібно надіслати, якщо дитина вписана в паспорт батьків або для неї роблять тимчасовий проїзний документ. Але в цьому випадку фото потрібно надіслати в конверті, а не додати в заявку.
-
Здравствуйте! Как зарегестрироваться в ArriveCan по Сингл Тревел Джорней документу?? Он у ребенка (1 год 7 месяцев) какой документ вбивать? Помогите, пожалуйста 🙏
-
Привіт. Підкажіть будь ласка хто вже сплачував доставку кур’єрську документів? (Вклейка візи) Я в Чехії і збираюсь через Польщу це робити. А де взяти реквізити на оплату доставки документів на 2 людини ? І де подивитись розцінку ? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Дякую
-
Доброго ранку. Чи потрiбно брати дозвiл на навчання для школи (12 класс)? Сину 18 рокiв, прибув до Каннади по CUAET, мае дозвiл на роботу. Дякую заздалегiдь!
-
Дяк )