Українська Канада
-
Я сплачую за один конверт (а всередині може бути один, два чи більше паспртів) коли відправляю туди ,все вірно ,але зворотню доставку треба оплачувати на кожен паспорт .Так ось питанняв в тому що паспорт один - мій ,але в ньому вписан мій син так як він не має паспорт і якщо чек за зворотню доставку вкласти на один мій паспорт ,не буде потім ніяких проблем ?
-
Друзі підскажіть хто подавався на фоіл лес довго чекали?
-
можливо, є номер? чи на сайті ?
-
Так, лишається там
-
І якщо подати заявку на foil-less visa, вона зможе в Британії подати паспорт візовий центр Канади на вклейку фізичної визи чи це вже неможливо після отримання foil-less visa?
-
Є питання: мама отримала 18 липня лист про здачу паспорту у візовий центр на вклеювання візи (після сдачі біометрії в Румунії). Вказано що є 30 днів на відправку паспорта. Але мама 27 серпня летить в Британію. Виходить вона не може відправити паспорт, адже вклейка займає до 8 тижнів. і вона може не встигнути до 27 серпня отримати паспорт. Що в такому випадку робити? Краще подати заявку на foil-less visa?
-
Може спробуйте включити впн?
-
Може не пропускати за часом через різницю часових поясів
-
Доброго дня усім,скажіть будь ласка ті хто є зараз в Канаді( Торонто) нарахунок водійських прав,чи актуальний такий варіант обміну водійських прав,якшо я візьму довідку від МРЕО про багато річний досвід водіння авто? Чи це потрібно буде виконувати всю процедуру,а саме: писати ті всі тести здавати їзду і тд Наперед дякую!
-
Треба заповнити consent form всі сторінки . Також надрукувати листа що хочете забрати документы всіх своїх .
-
Щиро дякую)